Jedini nutrijent koji deluje na telo 24 sata dnevno – daje vam energiju ujutru, pomaže vam da zaspite noću

Najbolje vreme za uzimanje spiruline je BILO KOJE VREME, sve dok uzimate preporučenu dozu. Ova super hranljiva plavo-zelena alga donosi vam neke prednosti danju, a noću potpuno drugačije. A da biste ih sve iskoristili zajedno, najbolje je piti i danju i uveče.

Zato je San Sebastian Spirulina stvorena za uzimanje tokom dana, 8 do 10 tableta dnevno, raspoređenih u 3 ili više, pre ili posle svakog glavnog obroka.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Kroz ovu dozu, San Sebastian Spirulina će održavati vaše telo prema dnevnim potrebama – ujutru će vam dati energiju, uveče će vas smiriti kako biste lakše zaspali.

Evo kako San Sebastian Spirulina radi tokom dana:

Opskrbljuje vas energijom: Velike doze hlorofila prisutne u Spirulini pomoći će vam da se nosite s jutarnjom letargijom. Ako patite od zatvora, Spirulina će vam pomoći da izbacite toksine, opustite mišiće i započnete dan čist i pun energije. Da biste pojačali efekat, doručkujte na bazi vlakana – voća, povrća, kvinoje, zobi.

Smanjuje rizik od prehlade: Svojim antibakterijskim, antivirusnim i antiinflamatornim svojstvima Spirulina se odupire virusima koji izazivaju infekcije gornjih disajnih puteva.

Spirulina sadrži vitamin B12, vitamin C, folnu kiselinu, beta-karoten, cink i gvožđe koji jačaju imunološki odgovor na bakterije. To znači da ako počnete da pijete Spirulinu u ranu jesen, možete računati na imunitet tokom cele zimske sezone.

U slučaju da se razbolite, obavezno uzmite preporučenih 10 tableta Spiruline San Sebastian, jedite zdravo i pijte puno tečnosti kako biste se u rekordnom roku oslobodili toksina.

Podmlađuje vas: Spirulina sadrži visok nivo fikocijanina, pigmenta koji revitalizuje telo stimulišući apsorpciju kiseonika i na taj način podmlađuje kožu. Ako ga popijete rano ujutro, sjaj lica će ostati ceo dan.

Zasitiće vas, pa ćete tokom dana jesti manje: Spirulina je čisti oblik proteina koji dobijate minus kalorija. Za poređenje, 100 grama San Sebastian Spiruline sadrži 65 grama proteina, a jedan komad mesa će vam obezbediti samo 3 grama proteina. Spirulina je takođe bogatija vitaminom B od mesa, pa vam energije neće nedostajati ni u jednoj sekundi dana.

Evo kako San Sebastian Spirulina radi noću:

Pomoći će vam da lakše zaspite: Spirulina stimuliše lučenje melatonina, hormona koji vas uspavljuje, što je posebno korisno za one koji imaju problema sa spavanjem. Ako ga pijete neprekidno, moći ćete da se naviknete na isključivanje tela po potrebi.

Pomoći će vam da se oporavite nakon treninga: Ako redovno vežbate, nemojte preskočiti večernju dozu Spiruline da biste ubrzali i intenzivirali zarastanje mišića što se svakako dešava preko noći. Obratite pažnju, da biste postigli ovaj efekat, potrebno je da pijete Spirulinu 30 minuta pre spavanja.

Umanjiće vaš stres: Aminokiseline u tabletama Spiruline imaju sposobnost da smanje kortizol i druge hormone stresa koji su se nagomilali u telu tokom dana. Pokazalo se da vam Spirulina pomaže da bolje spavate zbog nižih nivoa kortizola u vašem telu, a vi ćete se osećati mirnije tokom sledećeg dana.

San Sebastian Spirulina vaša 24 -časovna podrška!

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)