Izlečio rak želuca sa sokom od pšenične i ječmene trave iako su mu lekari predvideli da živi još samo 3 meseca

Kada su lekari rekli 74-godišnjem Deniju Mek Donaldu iz Irske, da ima rak želuca, tako žestok da je najverovatnije da će ga ubiti u roku od tri meseca, on je odlučio da ignoriše njihove savete kako bi izbegao tretman toksične hemoterapije i da prihvati prehrambeni pristup ozdravljenju, što je još jedan primer udarca velikoj i smrtonosnoj industriji raka.

Četiri godine kasnije, Deni je sjajno, zahvaljujući dnevnom protokolu koji je usvojio i koji uključuje i ispijanje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjive guste “superhrane” s raznim neverovatnim zdravstveneim beneficijama.
Prema mediju “Sunday World”, Deni je postao svestan svog stanja kada mu je čir na želucu odjednom eksplodirao u njegovom trbuhu. Nakon što je prevezen u bolnicu s farme na kojoj živi, lekari su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili da je Deni zapravo imao težak oblik raka želuca koji se proširio u celom telu. Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio od raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno lečenje – hemoterapija i zračenje.
Za razliku od većine ljudi, Mek Donald je odlučio da istraži druge metode lečenja, što je inače bio veoma velik udarac industriji raka. Kasnije je obavestio svoje lekare da se opredelio za vlastiti domaći tretman koji uključuje mladu pšeničnu travu.
Ni malo iznenađujuće, doktori su bili prilično ljuti na njegovu odluku, ističući kako će on biti “mrtav u roku od nekoliko nedelja”, ako bi odbio njihove doktorske savete. Ali Deni je izabrao pšeničnu travu umesto hemoterapije.
“Rekao sam doktorima da nisam bio spreman da se podvrgnem toku lečenja koji mi je predložen. Znao sam da će me ubiti. Oni su bili besni što sam došao do tog zaključka. Moj privatni doktor me je upozorio da ću biti mrtav za tri meseca”, istakao je Mek Donald za “Sunday World”.
Denijev izbor za korišćenje pšenične trave kao tretmana za njegov rak se temeljio na brojnim iskustvima za koje je čuo od prijatelja o čudesnom lekovitom svojstvu zelene pšenice.
“U roku od sedam dana osećaj peckanja koji sam imao je otišao, i ja sam se osećao puno bolje. Prestao sam da uzimam tablete koje su mi bile propisane i od tada nisam uzeo ni jednu tabletu do dana današnjeg. Mesec dana kasnije bol je potpuno nestao i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je delovala. Napravio sam pravu odluku nakon odbijanja saveta doktora.”
Takođe, Mek Donald je dobio natrag svu težinu koju je izgubio kao rezultat korišćenja lekova za njegovu bolest. Počevši sa samo jednom uncom (28 grama) pšeničnog soka dnevno, kasnije je stigao do sedam unci (200 grama) pšenične trave na dan. Deni je uspešno izlečio rak.
“Znam puno doktora koji misle da pšenična trava nema kvalitete i sposobnosti za ubijanje raka, ali ja sam živi dokaz da to nije istina i da ona funkcioniše”, dodaje on.