Hrana za šampione

Vrhunski sportisti širom sveta sve više se oslanjaju na prirodnu moć i energiju Spiruline. Hrana visokog intenziteta za sportiste visokog intenziteta.

Efikasna energija za veću snagu i izdržljivost. Spirulina je bogata hranljivim materijama, za razliku od drugih namirnica brzo i lako se vari i potpuno apsorbuje u telu za 20-30 minuta.

Ona smanjuje osećaj gladi, a takođe snabdeva telo potrebnom energijom. Spirulina održava optimalan metabolizam tokom treninga i takmičenja.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Brzi oporavak

Posle napornog treninga ili takmičenja, zbog ubrzanog metabolizma mišići su puni otpada koji može da dovede do bolova mišića i sporijeg oporavka. Snagom detoksikacije i čišćenja Spirulina ubrzava eliminaciju otpada iz tela.

Spirulina brzo nadopunjuje minerale izgubljene tokom znojenja. Brži oporavak znači brži povratak na trening, a veći broj treninga daju bolje rezultate.

Snažni antioksidant

Kod intenzivnih treninga priliv kiseonika je 10 puta veći što znači i povećanu proizvodnju oksidanata i slobodnih radikala koji oštećuju ćelije na molekularnom nivou, što dovodi do oštećenja tkiva i mišića.

Spirulina je bogata moćnim antioksidantima i njeno redovno korišćenje smanjuje razaranje mišićnog tkiva.

Aminokiseline

Aminokiseline igraju važnu ulogu kod vežbanja, a posebno aminokiseline razgranatog lanca, valin, leucin i izoleucin. Aminokiseline razgranatog lanca su jedinstvene, jer se ne metabolišu u jetri, već u mišićima.

One su veoma važne jer pomažu mišićima tokom intenzivnih vežbi. Odlažu efekat zamora i bola u mišićima. Konzumiranje aminokiselina pre intenzivnijeg vežbanja će pokrenuti anaboličke procese – povećavanje protoka krvi koja dolazi od vežbanja, povećavanje ulaska aminokiselina u mišiće i intenzivnija sinteza proteina u mišićima, kao i povećavanje mišićne snage.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)