Hijaluronska kiselina, retinol i vitamin C – super trio u serumu

Osim ako niste jedan od onih koji koriste samo losion i kremu za čišćenje lica (ozbiljno, vreme je da nadogradite režim nege!) onda su velike šanse da već koristite vitamin C, hijaluronsku kiselinu i retinol.

Ovi popularni aktivni sastojci se danas nalaze u mnogim proizvodima, ali se retko nalaze upakovani u jedinstvenu formulaciju.

Ako svako od njih nudi čitav niz blagodati za kožu, postavlja se pitanje šta mogu da rade zajedno i da li je njihov savez poželjan?

Na početku ćemo vam odgovoriti: Itekako je poželjan!

Hijaluronska kiselina: Glavni sastojak kozmetičke industrije čija je primarna svrha da obezbedi hidrataciju. Zamislite to kao magnet za vodu – može da povuče vodu do 1000 puta veće zapremine od sopstvene. Za ovaj sastojak zaslužan je zdrav i negovan izgled kože. Dovoljno je nežan da odgovara svim tipovima kože, uključujući osetljivu.

Retinol: Ključni sastojak protiv starenja koji se fokusira na gornji sloj kože – brzo se obnavlja i na tom principu briše fine linije i bore dajući koži fantastičan sjaj. Retinol stimuliše proizvodnju kolagena i poboljšava strukturu kože. Iako možda niste u godinama starenja, vaša koža će imati koristi od retinola. Ovaj sastojak za višestruke zadatke deluje i na akne i na neujednačen ten.

Vitamin C: Uključen je u formulu kako bi napravio razliku u pogledu hiperpigmentacije tena. Izbeljuje kožu i neutrališe štetu od slobodnih radikala. Vitamin C je mnogo efikasniji na ćelijskom nivou kada je upakovan u obliku seruma. Za razliku od krema, serumi imaju najveću koncentraciju aktivnih sastojaka upakovanih u manje molekule koji lakše i dublje prodiru.

Svaki od ovih sastojaka nesumnjivo će pružiti gore navedene efekte, ali njihova kombinacija će vam dati dvostruki efekat za mnogo kraće vreme.

Dr. Viton Hyaluronic Acid je proizvod zasnovan na trojstvu koji se sastoji od hijaluronske kiseline, retinola i vitamina C, što će vam omogućiti da preskočite nekoliko koraka u režimu nege.

Dr. Viton Hyaluronic Acid serum je dovoljan da vam obezbedi duboku hidrataciju, da vrati elastičnost i svežinu kože i da „ispegla“ fine linije i bore.

Dr. Viton Hyaluronic Acid serum je ispred drugih, i kod drugog saveza – vitamin C i vitamin E. U kombinaciji, vitamini su efikasniji u sprečavanju fototoksina nego pojedinačno. Oba deluju protiv oštećenja slobodnih radikala, ali svaki sprečava različita UV oštećenja.

Što znači da Dr. Viton Hyaluronic Acid serum nudi dvostruku antioksidativnu zaštitu kože.

Naručite proizvod i uverite se u činjenice. 

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)