Kako da znate da je vaš dečko stvoren za muža?

Svaka veza ima svoju tačku ključanja. Ili se ide korak napred, u brak, ili se ide dva unazad, odnosno u raskid. Žene nekada nisu 100 odsto sigurne u svoje izbore, ali postoje stvari koje pokazuju da je njihov muškarac upravo onaj pravi

 Gospodin Savršeni postoji, potrebno je samo da umete da ga prepoznate. Žene su često neodlučne i ne umeju da kažu sebi “da, on je taj” ili “ne, ne želim da budem sa njim”. Često se ta odluka nalazi negde na pola jer uvek postoje stvari koje istovremeno i odgovaraju i ne odgovaraju. Međutim, vaganje nije pravo rešenje već je potrebno da budete svesni kvalitetnih osobina mušarca pored vas, koje vas mogu učiniti srećnom i zadovoljnom ženom.

Pogledajte koje bi sve osobine trebal da ima vaš dragi kako biste znali da li treba da razmišljate u pravcu braka, ili da odustanete na vreme. Ukoliko poseduje ove osobine, nemate o čemu više da razmišljate.

Nema ništa protiv vaših slatkih grehova

Muškarac koji dođe kući s posla i pronađe vas kako na kauču uživate u mafinima, čokoladama i gumenim bombonima, a potom vam se jednostavno nasmeši i kaže da voli vaše obline, pravi je materijal za muža. On zaista vidi vas, a ne tih par kilograma viška.

Hvali se vama na svakom koraku

Za razliku od muškaraca koji svoje partnerke skrivaju od svih, kao zmija noge, muškarac koji je pogodan za dobrog muža hvaliće se vama na svakom koraku. Rado će pričati o vama svojim roditeljima, prijateljima, gospođi u pekari preko puta stana, frizeru, susedima i kolegama na poslu. O vama će govoriti isključivo u superlativu, a rečenice će obilovati epitetima. Naravno, sve to čini zato što misli da ste divni, pametni, lepi i talentovani i želi to da podeli i sa drugima.

Voli vaše ljubimce

On voli vašeg kućnog ljubimca. Ili se barem pretvara da ga voli. Ili se jednostavno ne žali na njega ili nju. Naprotiv, često se nudi da ga čuva i neguje, a ne prigovara ni zbog dlaka na kaputu, iako možda mrzi dlake bilo koje vrste. Takav muškarac je materijal za muža jer svesno bira da bude tolerantan, i to samo zato što vas voli. Shvatio je da vi volite svog psa, stoga on to prihvata kao najnormalnniju stvar.

Dobro se nosi s vašim napadima ludila

Nekada se ženi desi da “poludi” i da krene sa akcijom “mlevenja mozga” svom partneru. To uključuje bezrazložno vikanje, plakanje, konstruisanje potpuno nerealnih i nebitnih situacija, optuživanje, ali i još čitav niz “simpatičnih” situacija. Muškarac koji je dobar za vas i koji bi bio dobar suprug, prepoznaće da ste u tom trenutku zapravo ranjivi i uplašeni, pa će vas saslušati, zagrliti i umiriti.

Pristaje da radi stvari koje inače nikada ne bi radio

On će ići s vama u 15 prodavnica dok ne pronađete odgovarajuće farmerke. On će pristati da odvede vas i vašu majku na masažu i strpljivo će vas čekati. On će raditi još mnogo sličnih stvari iako mu nisu među najomiljenije na svetu. Zašto? Zato što vas voli i zato što je definitivno stvoren za savršenog muža.

Želi da vam ugodi u krevetu

Možda na početku nije bio najbolji ljubavnik na svetu, ali vremenom ste počeli da primećujete da radi stvari koji obožavate. To znači da je slušao svaki vaš savet, zapamtio na što ste reagovali dobro i na šta ste ispuštali uzdahe, a povrh svega je upamtio onaj razgovor kada ste delili maštarije. Ovo je izuzetno bitna stavka jer je seksualno slaganje neophodno za dobru vezu a potom i dobar brak.

Nije ljubomoran

Mladim devojkama ljubomora je katkada privlačna karakteristika jer misle da je zapravo pokazatelj koliko ih njihov dragi voli i želi samo za sebe. Međutim, ljubomora je opasna stvar koja izjeda odnos iznutra i koja može od života da vam napravi pakao. Osim toga, ljubomora otkriva da je muškarac zapravo nesiguran u sebe. Muškarac koji je dobar za vas zna da niste slepi od kada ste u vezi sa nji i nema problema sa tim što zna da ponekad sigurno “baciti” oko na nekog zgodnog frajera. On vas voli i veruje vam.

Svestan je da niste “zalepljeni superlepkom”

Muškarac koji je dobar za muža dobro zna da vas dvoje niste sijamski blizanci, već ste dva odvojena čoveka koji imaju zasebne prijatelje, interesovanja i želje van veze. To znači da je njemu dopušteno da se bavi stvarima koje njega vesele, a vama je dopušteno da činite ono što vas ispunjava. Neki to ne mogu da shvate pa se u vezi javljaju problemi, ali potencijalni suprug zna da nema ništa loše u tome što vi skoro svakog dana pijete kafu sa prijateljicama u gradu, idete bez njega u izlaske i odlazite na devojački vikend kada god vam to padne na pamet. On vas voli i poštuje kao osobu.

Zna kako da se kvalitetno svađa

Neki muškarci tokom svađe zadaju niske udarce. To nikako nije dobar znak. Ako primećujete da se vaš muškarac svađa kvalitetno, odnosno da se zna zauzeti za sebe, ali istovremeno poštovati i vas, onda ga uhvatite i ne puštajte. To je prilično retka karakteristika.