DA VAS SVAKA SITNICA NE IZVEDE IZ TAKTA

Ne sećate se gde vam je ključ automobila ili ste zaboravili ono što ste ostavili pre samo nekoliko sekundi Ili vam možda nakon samo jednog do dva sata koncentracija padne i imate slabo pamćenje i fokusiranje na zadatke. Sitnice vas izbace iz takta, nemate „živaca“ da slušate nečiji razgovor, brzo se iznervirate…

Ponekad paničite, ponekad sebi pripisujete stres i nadate se da će proći i da je samo trenutno stanje.

Istina, intenzitet simptoma se menja, ali ne možete isključiti ove alarme. To su jasni signali koje mozak šalje da mu je potrebna dodatna hrana.

Uravnoteženi dodatak ishrani koji sadrži nekoliko sastojaka je najbolje rešenje za negu mozga.

Nauka je dokazala da su vitamini B u kombinaciji sa magnezijumom, jodom, ginko bilobom, L-teaninom i malom dozom vitamina C savršena i moćna hrana za mozak, pomažući mu da radi brzo i efikasno.

Dr. Viton MAGNEZAN NEURO u svom sastavu ima ovu kombinaciju i nudi mozgu sve što mu treba.

Mozak se tokom godina neprestano i dinamično menja, a sa njim i vaše ponašanje. Izvesna oštećenja intelektualne funkcije mogu biti posledica starenja, ali to nije neizbežno. Pravovremenim usvajanjem zdravih navika i unošenjem pravih dodataka u vašu dnevnu rutinu odlažete kognitivni pad i održavate moždane funkcije.

Brojne studije su pokazale da pravovremeni unos ključnih vitamina, antioksidanata, aminokiselina i biljnih ekstrakata u kombinaciji kao što ima Dr Viton Magnezan NEURO će omogućiti mozgu sporiji pad kognitivnih sposobnosti, mentalnu funkcionalnost i bolje zdravlje nervnog sistema.

Mozak nije napravljen da trpi dugotrajni stres. U stvari, stres je štetan u skoro svim poznatim oblicima jer oštećuje memoriju i izvršne funkcije.

Zato se rešite stresa, napetosti i anksioznosti i pustite mozak da radi punom parom uz Dr Viton Magnezan NEURO.

Dr. Viton Magnezan Neuro se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton Magnezan Neuro Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)