Šta majkama može pomoći da prevaziđu umor, stres i nesanicu?

Svaka nova majka se suočava sa postporođajnim umorom. Sam čin rađanja, briga o detetu koja uključuje pomešani osećaj straha i stresa i nedostatak sna, pre ili kasnije rezultira iscrpljenošću.

Prema jednom istraživanju, 90% žena koje su rodile prirodno je otkrilo da su bile izuzetno umorne tokom postporođajnog perioda. 11% žena se osećalo umorno i nakon 3. meseca.

Nedavna istraživanja pokazuju da 4 meseca nisu dovoljna da se majka oporavi i preuzme novu ulogu u punom kapacitetu. Ne verujte bakama i sva pomoć na svetu ne može da smiri napetost i nesanicu  sa kojima se majka suočava pa nije iznenađujuće što se nekada dešava rizično ponašanje.

Umesto flaše sa mlekom u toplu vodu ste uronili telefon; vaša beba je pala iz kreveta jer ste na trenutak zaspali od umora – ovo je znak da se suočavate sa ozbiljnim deficitom sna, da imate previše obaveza ili ste upali u zamku da biste savršeno odgovorili na novu ulogu.

Situacija se nije promenila ni nakon što ste otišli ​​na posao, već se, naprotiv, dodatno pogoršala. Šta sad?

Da biste obnovili multitasking kapacitet za koji ste prirodno nadareni, potreban vam je multitasking mineral ili magnezijum.

Magnezijum sam po sebi može da reši nekoliko problema odjednom: stres, nesanica, anksioznost, nedostatak koncentracije.

Budući da telo ne proizvodi dovoljno magnezijuma, jedini način da se do njega dođe hranom i suplementima. Ali ako uzmemo u obzir da 73% ljudi pati od nedostatka magnezijuma, a današnja hrana je siromašnija magnezijumom nego 40-ih (20% manje u piletini, 21% manje u mleku, 82% manje u hrani od prerađenih žitarica) više nego što je potrebno.

Kako magnezijum pomaže novim majkama?

  • Smanjiće anksioznost i stres
  • Ublažiće napetost mišića
  • Poboljšaće san i učiniti da se osećate odmorno
  • Pomoći će kod grčeva u mišićima
  • Smanjiće glavobolje
  • Nadoknadiće gubitke magnezijuma nastale tokom porođaja
  • Održavaće zdravlje kostiju koje su ugrožene dojenjem
  • Održavaće normalnu funkciju čitavog digestivnog sistema

Nema sumnje, suplementi su najrealniji način za zadovoljenje dnevnih potreba za magnezijumom. Koji da se kupi? U slučaju žena i njihovih mnogih uloga, samo Dr. Viton Magnezan NEURO.

Dr. Viton Magnezan NEURO, pored magnezijuma, sadrži 13 prirodnih sastojaka koji čine savršen koktel. L-karnitin, vitamin C, jod, vitamini B grupe (B1, B2, B3, B6, B12), vitamin D3 i Ginkgo Biloba uspešno obnavljaju fizičku i mentalnu ravnotežu tela suočenih sa promenama koje donosi majčinstvo.

Tajna za uspešan dan kod žena krije se u jednoj tableti Dr. Viton Magnezan NEURO.

Dr. Viton Magnezan Neuro se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton Magnezan Neuro proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)