Da li znaš kako da uživaš u suncu bez straha od štetnog ultraljubičastog zračenja?

Da li znaš kako da uživaš u suncu bez straha od štetnog ultraljubičastog zračenja, a da u isto vreme imaš zdravu, lepu, zavodljivu i predivno osunčanu kožu?

Tajna se zove „Spirulina San Sebastian

Spirulina je mala a jako hranljiva alga koja oduševljava naučnike i nutricioniste širom sveta.

Spirulina je duga vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina, proteina i raznih nutrienata koji štite, neguju i prolepšavaju kožu iznutra.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Spirulina ima višestruko dejstvo na kožu

  • Pomaže ti da postigneš predivanintenzivan i prirodan bronzani ten sa minimalnim izlaganjem suncu
  • Štiti kožu od štetnih efekata ultraljubičastog sunčevog zračenja
  • Negujeprolepšavaregeneriše i podmlađuje kožu

Kako će „Spirulina San Sebastian“ da mi pomogne da postignem predivan, intenzivan i prirodan bronzani ten sa minimalnim izlaganjem suncu?

Spirulina sadrži Beta-karoten i L-tirozin, nutriente koji intenzivno potamnjuju kožu na prirodan način. I za kratko vreme dobija se predivan bronzani ten sa zdravim blistavim izgledom.

Beta-karoten je pigment i antioksidans kojeg u spirulini ima u izobilju. Spirulina sadrži Beta-karoten 39 puta više od šargarepe i 80 puta više od kajsije.

L-tirozin je aminokiselina koja stimuliše stvaranje melanina u telu.

Melanin je pigment koji je odgovoran za potamnjivanje kože.

Kako spirulina „San Sebastian“ štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja?

Sunce zrači širok spektar svetlosti koja daje život celoj planeti.

Problem su ultra-ljubičasti (UV) zraci koji su jako štetni i agresivni, posebno za kožu. UV zraci prodiru duboko u kožu i uništavaju kolagen čime se smanjuje elastičnost i vlažnost, nastaju bore i koža se ubrzano suši i stari. UV zraci uništavaju DNK, izazivaju rak, pege, crvenilo i razne nepravilnosti kože.

Spirulina sadrži Beta-karotenZeaksantinLutein i Vitamin E koji su moćni antioksidansi. Svi zajedno iznutra stvaraju moćnu zaštitu kože i smanjuju štetni uticaj ultraljubičastog zračenja.

Kako spirulina „San Sebastian“ neguje kožu?

Spirulina je prirodan eliksir lepote i sadrži izobilje nutrienata koji su potrebni za negovanu, zdravu i mladu kožu. Spirulina sadrži Vitamin A (retinol)Vitamin EVitamin KVitamin B3Vitamin B12BiotinFolnu kiselinuOmega 3 i Omega 6 masne kiseline, CinkSelen i mnoge druge. Svi ovi nutrienti zajedno blagotvorno deluju na kožu:

  • Hidriraju kožu, povećavaju vlažnost i čine kožu mekom i nežnom
  • Regenerišu kožu i usporavaju starenje
  • Ubrzavaju stvaranje kolagena i elastina i smanjuju bore
  • Regulišu pH vrednost kože

Ne čekaj, zgrabi leto!

Idi do najbliže apoteke, počasti se jednom Spirulinom San Sebastian i uživaj u letu… uživaj u suncu i očekuj najbolje, nikada ne znaš šta može da se desi, leto je 🙂

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)