Da li želite da pucate od zdravlja kao kad ste bili dete? Onda pojačajte imunitet kao i ranije!

Nikada niste bili bolesni, odrasli ste u čistom okruženju, jeli ste jednostavnu, ali zdravu hranu. Ali u poslednjih nekoliko godina ne možete da prepoznate sebe – od toliko zagađenja, stresa i raznih virusa i vaš imunitet je počeo da podleže. Niste ni sanjali da ćete svakog drugog meseca biti bolesni i da ćete venuti iznutra.

Nemojte se razočarati, ne padajte u depresiju, vaš imunitet pamti sva vaša dobra dela, samo ga morate malo podržati Spirulinom San Sebastian – superhranljivom algom za koju ste sigurno čuli mnogo puta. Ako joj do sada niste pružili priliku, sada je vreme da počnete da je pijete!

Pružajući podršku imunitetu, Spirulina San Sebastian će polako ali sigurno početi da rešava jedan po jedan simptom koji vas muči, kao što su niska energija, nadutost i grčevi u stomaku, stalno začepljen nos, glavobolje i drugo.

Bez obzira na to koliko ste posvećeni zdravom načinu života – hranite se zdravo, vežbate, ne pijete, ne pušite – vaš imunitet je prepušten na milost i nemilost izuzetno zagađenom vazduhu, zagađenoj vodi i zemljištu, novonastalim virusima i bakterijama, ali i godine ga nesumnjivo troše.

Zato se nemojte busati u grudi kako vam nisu potrebni suplementi, nego delujte dok je vreme i pružite podršku svom imunitetu. Kada govorimo o Spirulini San Sebastian, mislimo na 100% prirodnu podršku na koju ste navikli kao dete.

Spirulina nije ništa drugo do alge podignute iz morskih dubina i blagoslovene sa preko 4000 hranljivih materija koje u simbiozi pružaju telu odličan štit od svega ovog savremenog življenja.

Spirulina sadrži gotovo čitav niz vitamina i minerala neophodnih za snažan imunitet, poput vitamina E, C, B6 i B12. Studije pokazuju da spirulina stimuliše proizvodnju belih krvnih zrnaca i antitela koja se bore protiv virusa u telu.

U početku će Spirulina San Sebastian podržavati telo da se nosi sa zagađenjem, lošom ishranom, stresom i nedostatkom fizičke aktivnosti. Čim telo ojača, kao odgovor na ove probleme, spirulina će se ukoreniti u telu i aktivno će početi da podržava imunitet.

Kliničke studije kažu da spirulina jača imunološki sistem pozitivnim uticajem na antioksidativno delovanje i same varijable imuniteta, a to postiže sledećim ključnim sastojcima:

Beta karoten

Spirulina sadrži 39 puta više beta-karotena od šargarepe, potpuno prirodnog i daleko superiornijeg od sintetičkih. Beta-karoten je najvažniji antioksidans koji štiti organizam od previše infekcija, virusa i bakterija.

Gama linolna kiselina

Esencijalna masna kiselina koja se nalazi u majčinom mleku takođe se može naći u spirulini, a poznato je da ima protivupalno dejstvo.

Gvožđe

Bez gvožđa nema kiseonika u ćelijama u telu i nema imuniteta. Spirulina sadrži čak 23 puta više gvožđa od spanaća, a što je još važnije, lakše se apsorbuju i 60% je efikasnije od gvožđa u sintetičkim tabletama.

Vitamin B12

Ne postoji bogatiji izvor retkog vitamina B12 od spiruline, a ovaj vitamin je važan za razvoj crvenih krvnih zrnaca.

Imunitet je izuzetno složen sistem koji ne funkcioniše po pravilima, ali jedno pravilo je zagarantovano i važi za sve: Imunitet se jača pod dejstvom Spiruline San Sebastian.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)