Da li vam Omega–3 može spasiti život?

U 2009 godini bio sam gost u ribnoj ekspediciji na Aljasci. Među svim tim gostima bio je francuski fizičar i istraživač Omege – 3 d-r Tjeri Lerond. Otišao sam na pecanje za neke prijatelje iz Francuske. D-r Lerond mi je pokazao rezultate njegove studije, koja je otkrila da kod onih francuskih vojnika koji su uzimali dodatke Omege – 3, postojala je manja verovatnoća da pate od psihijatrijskih bolesti. Kad smo se ponovo sreli, Septembra 2011, rekao mi je da je bio pozvan da prisustvuje NATO-u operativnoj medicinskoj konferenciji da prezentuje njegova istraživanja oficirima američkoj vojsci.

 

20. Septembra 2011 godine, u izdanju „USA Today“ osvanuo je na naslovnoj strani naslov : „ Vojska ispitiva kako bi riblje ulje moglo da smanji broj samoubistava“, oslanjajući se na studiji sprovedenoj od strane priznatog Omega – 3 istraživača d-ra Djozefa Hibelna sa nacionalnog instituta za zdravlje i njegovih kolega, koji su uporedili grupe od 800 servisnih članova i otkrili su da kod onih koji su imali najniži nivo Omege – 3 od 62 procenta najviše su skloni samoubistvu.

 

Tvrdnje o ponašanju mozga

Rezultati naučnih istraživanja govore da je ponekad teško protumačiti Omegu – 3 za psihijatrijske bolesti, jer toliko terapija ide u istom vremenu da je visoko subjektivno mišljenje koje daju pacijenti. Zato smo često ostavljeni onim što razum kaže : jedi pametne masti, uživaj u boljem mozgu.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)