Da li ste se ikad zapitali: Kako i zašto se krvni sudovi začepe?

Mnogi ne doživljavaju kao pretnju potencijalne simptome i način života koji ukazuju na mogućnost ateroskleroze, sve dok ne dostignu srednju starost i simptomi ne počnu intenzivnije da se manifestuju. Međutim, činjenica je da ateroskleroza može započeti već u detinjstvu.

Ateroskleroza je bolest suženja i otvrdnjavanja arterija, nakon taloženja masnih naslaga (plaka) u njima. Bolest je progresivna i vremenom se pogoršava, jer kako vreme prolazi, u arterijama se nakuplja plak koji se sastoji od masnih ćelija (holesterola), kalcijuma i drugih štetnih supstanci. Arterije se sužavaju i krv teže prolazi do područja do kojih mora doći.

  • ŠTA UZROKUJE ATEROSKLEROZU?

Ateroskleroza je složeno stanje koje obično započinje rano u životu i napreduje kako čovek stari. Neke studije su pokazale da deca uzrasta od 10 do 14 godina mogu pokazati rane stadijume ateroskleroze kao i uznapredovalu aterosklerozu. Dakle, ateroskleroza počinje u mladosti i odraz je starenja tela, kao i načina života i ishrane.

Za neke ljude bolest brzo napreduje u dvadesetim i tridesetim godinama, dok drugi možda neće imati problema dok ne pređu 50-te ili 60-te.

  • KAKO I ZAŠTO POČINJE ATEROSKLEROZA?

Plak počinje da se nakuplja u arterijama nakon što je oštećen unutrašnji sloj arterijskih zidova. Najčešći uzroci ove štete su povišen holesterol u krvi, povišen krvni pritisak i pušenje.

Postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na to da astaksantin poboljšava vaskularnu funkciju, poboljšava protok krvi pri visokom krvnom pritisku i poboljšava kapacitet krvotoka kod zdravih osoba.

Astaksantin je molekul u ulju Dr. Viton – Krillax koji je čist antioksidant i može sprečiti kardiovaskularne bolesti, čineći membrane eritrocita fleksibilnijim i sposobnijima da promene svoj oblik tokom mikrocirkulacije ili kada ste izloženi naglom stresu.

KOJI SU RIZICI?

Arterije prenose kiseonik kroz krv do svih organa i ćelija u telu. Ako je staza blokirana, ovi delovi tela možda neće pravilno funkcionisati. Stepen do kojeg je telo pogođeno aterosklerozom zavisi od toga da li su i u kom procentu i koje arterije blokirane.

Dr. Viton – Krillax sadrži astaksantin koji ima ogroman kapacitet da održi normalan protok krvi u krvnim sudovima i tako reguliše krvni pritisak i održava ga na normalnom nivou.

Dokazano je da astaksantin doprinosi normalnom funkcionisanju vaskularnog sistema i ima zaštitne efekte protiv ateroskleroze i visokog krvnog pritiska. Poboljšava rad krvnih sudova i protok krvi.

 

 

Dr. Viton – Krillax se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-krillax/

Dr. Viton – Krillax proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)