Da li je konzumiranje kolagena rešenje za mladu kožu i čvrste zglobove

Kako organizam stari, proizvodnja kolagena se smanjuje, što utiče na strukturu kostiju, tetiva, ligamenata, kože, kose i noktiju. Dodatak u formi kolagena neophodan je za zravlje kostiju i kože.

Znamo da ishrana u velikoj meri utiče na kožu, ali da li znate kako konzumiranje kolagena utiče na istu stvar?

Prvo, da pogledamo reč kolagen, koja se nalazi na proizvodima za lepotu I negu kože. Kolagen je neverovatno važan protein koji tkiva i kosti održava kompaktnim. Čuva čvrstinu i elastičnost kože. Povaćanje nivoa kolagena u koži ili sprečavajući njegovo očuvanje održavate mladolik izgled.

Znači, šta može nositi epitet izvora mladosti?

Do željenih efekata brže se dolazi spoljnom upotrebom kolagena. Potražite proizvode i kreme koje sadrže vitamin A, uz sastojke kao što su retinol i tretinoin. Ovo je dobitna formula za povećanje količine kolagena u koži. Vitamin C serumi su takođe odlični za povećanje kolčine kolagena.

Hidratacija kože često utiče da koža nema umoran izgled i lako se postiže upotrebom seruma za lice. Potražite sastojke za ubrizgavanje ili one koji obezbeđuju zadržavanje vlage, kao što su glycerin i hajuluronska kiselina da biste ojačali kožu i ublažite bore. I najvažnije, naočare za sunce sa visokom zaštitom od UV zraka sprečiće razlaganje kolagena.

Direktno konzumiranje kolagena?

Kolagen sadrži hidroksiprolin amino kiseline koji sadrži samo mladalačka koža. Prolilhidroksiprolin, sastojak kolagena koji se sastoji samo od dve aminokiseline, aktivira ćelije kože da proizvode više hialuronske kiseline, koja je jako bitna za povećanje vode u koži. Kada unosite kolagen vaš stomak i tanko crevo razlaže protein uz pomoć enzima.

Naša preporuka: Dr Viton – Collagen + C/ 5 ampula 10ml

Najzastupljeniji protein u ljudskom telu je kolagen. On obezbeđuje čvrstinu kože, čime joj daje mladalački izgled, elastičnost i sprečava pojavu bora. Dr Viton-Collagen+C regeneriše ćelije kože, povećava elastičnost I reguliše nivo vlage, što je čini glatkom i gipkom.

Dr Viton-Collagen+C pomože koži da zadrži elastičnost. Kako starimo, kolagena ima sve manje, a to utiče na smanjenje elastičnosti kože, što dovodi do pojave bora, grube i suve kože, staračkih pega i fleka.

Dr. Viton – Collagen + C smanjuje celulit I stije. Kada koža elastičnost, javlja se još jedan neželjeni efekat: vidljiv celulilit, pa koža dobija izgled narandžine kore. Povećanje elastičnosti kože kolagenom pomaže smanjenju celulita i koža postaje sjajnija i glatkija.

Vremenom, zbog procesa starenja i konstantne  fizičke aktivnosti, hrskavica se troši. Kolagen obezbeđuje njenu regeneraciju i pomaže kod  upala i bolova u zglobovima. Dr Viton-Collagen+C podmazuje oslabljene zglobove i obezbeđuje komfor, pokretljivost i savitljivost.

  • Usporava process starenja
  • Izglađuje bore
  • Održava kožu elastičnom
  • Dubinski hidrira kožu

Dr. Viton – Collagen + C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-c/

Dr. Viton – Collagen + C se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)