Dr. Viton – Collagen Golden Mask usporava starenje kože?

Kako da održavate kožu što duže u odličnoj formi – elastičnu, bez bora i znakova koji otkrivaju godine?

Otkrivamo vam tajnu!

Prirodno, tokom godina, kada se nivo elastina izgubi, koža se opušta. Korišćenje zlata u svakodnevnoj nezi može da sačuva elastičnost i tonus kože, čineći je čvrstom i zategnutom.

Dr. Viton – Collagen Golden Mask sadrži zlato, ali i nekoliko drugih prirodnih sastojaka koji neće dozvoliti prerano starenje i propadanje kože vašeg lica!

Šta zlato čini na licu?

Korisni joni prisutni u zlatu stimulišu ćelije kože kao i živce i krvne sudove, što rezultira boljom cirkulacijom, utiče na metabolizam ćelija kože i bolje uklanjanje otpadnih proizvoda. Stimulisana cirkulacija poboljšava hidrataciju i nivo vlage u koži, a ćelijama pruža dovoljno kiseonika i hranljivih sastojaka neophodnih za blistav sjaj i zdravu kožu.

Poznato je da suva koža može prouzrokovati prerano starenje. Zlato umiruje suvu kožu i pojačava bazalni metabolizam, što rezultira mlađim izgledom kože. Upotreba zlata u obliku maske usporava proces razgradnje kolagena, koji prirodno počinje postepeno da se smanjuje nakon 25. godine, kada počinju da se primećuju neželjene promene. Kada je kolagen na potrebnom nivou, koža je čvrsta, fleksibilna i zategnuta.

Istovremeno, zlato ima antibakterijska, antiinflamatorna i antioksidativna svojstva, zbog čega obnavlja ćelije kože i smiruje upale, smanjujući razvoj akni i nekih kožnih alergija.

Pokušajte već danas! Uverite se da će Dr. Viton – Collagen Golden Mask vratiti svežinu vašoj koži i dati joj negovan i mladolik izgled!

 

Dr. Viton – Collagen Golden Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-golden-mask/

Dr. Viton – Collagen Golden Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)