5 jasnih znakova da vam je imunitet pao

Čim je neko oko vas bolestan, sutradan ste i vi bolesni. Ne možete podići glavu od prehlade, umorni ste od uzimanja lekova koji vam samo kvare stomak i želudac. A kad niste bolesni imate osećaj da jeste, i teško je živeti i raditi sa tim osećanjem.

Kad je sam stres dovoljan da vas odvede u krevet s povišenom temperaturom, a spavanje vam ne napuni baterije, to je do imuniteta. Ali, kao i mnogi, ovog leta ste verovatno zaboravili na to.

Da biste ponovo mogli da računate na svoju odbranu i bili sigurni da vas ni virusi ni bilo koji novi soj Kovida neće pokrenuti s mesta, vratite se svojoj Spirulini San Sebastian.

Ne eksperimentišite, ne gubite novac na gomilu vitamina, kada znate da Spirulina San Sebastian sadrži sve što vam je potrebno za jačanje imuniteta. Ova čudesna alga umnožiće vojsku ćelija ubica u vašem telu, pa će se lako odbraniti od virusa i bakterija sa kojima se svakodnevno susrećete.

Ali kako možete biti sigurni da imate posla sa oslabljenim imunološkim sistemom?

Bolesni ste nakon stresa

Nije slučajno što se uvek razbolite nakon teškog i stresnog perioda na poslu ili kod kuće. Istraživanja su odavno potvrdila da kada je telo dugo izloženo stresu, imunitet pada.

Pod stresom se smanjuje broj limfocita ili belih krvnih zrnaca koji se direktno suočavaju sa virusima i bakterijama. Što je niži nivo limfocita, telo je sklonije da ga uhvati virus poput obične prehlade.

Stalno ste prehlađeni

Ono što se smatra normalnom učestalošću bolesti su dve do tri prehlade godišnje od kojih se morate oporaviti za sedam do deset dana. Tokom prehlade, imunološkom sistemu je potrebno 3 do 4 dana da proizvede antitela i bori se protiv bolesti. Ali ako šmrcate, kašljete, kijate svaka dva meseca, onda je odbrana vašeg tela oslabljena.

Stomak vam je stalno pokvaren

Retko možete verovati svom stomaku i opustiti se uz hranu. Svi mogu da jedu burek u bilo koje vreme, ali vi ne smete rizikovati jer nikada ne znate šta vam se može dogoditi ili proliv ili grčevi, gasovi, bol i zatvor. Pokvaren stomak je posledica oslabljenog imunološkog sistema, iako možda nikada niste pomislili da ovaj simptom povežete sa ovom dijagnozom.

Ali skoro 70% imunološkog sistema nalazi se u digestivnom traktu. Korisne bakterije i mikroorganizmi koji tamo žive štite želudac od infekcija i podržavaju imunitet.

Kada je ovih korisnih crevnih bakterija malo, telo automatski postaje sklono virusima, hroničnim zapaljenjima, pa čak i autoimunim poremećajima.

Često patite od infekcija

Upaljeno grlo, uho, jajnici, sinusi … telo vas stalno tera da uzimate antibiotike koji dodatno slabe vašu odbranu. Vaš imunitet je oslabljen ako se suočite sa više od 4 infekcije godišnje; ako dva puta godišnje bolujete od upale pluća (gripa); patite od hroničnog sinusitisa ili doživite više od tri epizode ​​bakterijskog sinusitisa u jednoj godini; pijete najmanje dve kutije antibiotika godišnje.

Stalno ste umorni

Umor sam po sebi nije pokazatelj oslabljenog imuniteta, ali ako nakon niza kvalitetnog sna i odmora ne osetite poboljšanje, to je već simptom oslabljenog imunološkog odgovora. Smanjena energija, letargija, smanjeni fokus i koncentracija, sve ove promene izazvane umorom koji traje mesecima, daju jasnu sliku o padu imuniteta.

U stvari, imunitet pada direktno proporcionalno energiji jer telo pokušava da uštedi energiju za jačanje imuniteta i borbu protiv bakterija.

Imunitet se ne gradi preko noći, i to je još jedan razlog zašto vam je potrebna upravo Spirulina San Sebastian – njen sastav od preko 4.000 hranljivih sastojaka nesumnjivo će rezultovati ubrzanim i blagovremenim jačanjem imuniteta.

Da biste izbegli tako često bolovanje, da biste se oporavili od bolesti izuzetno brzo, pojačajte imunitet Spirulinom San Sebastian.

Spirulina San Sebastian – svi ključni vitamini i minerali okupljeni na jednom mestu

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)