10 Najčešćih uzroka raka o kojima se retko govori i zna

Čudotvoran lek za rak ne uključuje operacije, hemoterapije, zračenja ili lekove, nego spoznaju o tome da upravo stvari koje činimo preventivno i u želji da sprečimo rak stvaraju plodno tlo za razvoj ove opake bolesti.

Evo kojih je deset uzročnika svesno prećutano kako bi farmaceutska industrija i dalje bezbrižno zarađivala:

1. Hormoni u mesu i mleku: Većina domaćih životinja hranjena je veštačkim hormonima kako bi dobila na količini mleka i mesa. Veštački hormoni uzrokuju infekcije, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološki rendgenski zraci, skeneri na aerodromima: Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi pre nego što je pobegao iz ordinacije? Da, reč je o smrtonosnim zracima koje uzrokuju rak, a došli ste kako bi ste ga sprečili ili reagovali na vreme…

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima: Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Savet? Koristite organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika: Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora. Počnite koristiti organsku kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz: Većina soje u Americi je genetski modifikovana i ako ste obožavatelj, naprimer, sojinog mleka prebacite se na neko drugo jer… Sojino mleko sadrži hemaglutinin, supstancu koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen.

6. Veštački zaslađivači: Aspartam kao glavni sastojak veštačkih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog creva kao i kanalizacijskog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite sirovom šećeru.

7. Fluoridirana voda: Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti prečišćava vodu koja prolazi kroz cevi. Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispire minerale iz našeg tela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

8. Farmacija: Potražite iskrenog lekara koji će vam dati savete o prehrani kao prevenciji za rak dojke. Klonite se velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Veštačke boje za hranu i konzervans: Gotovo svaka veštačka boja za hranu proizvedena je u laboratoriji. Silni konzervansi doslovno guše vaše stanice i pretvaraju ih u stanice raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću. Zdravo je, a i tanjir čini lepšim…

10. Sapuni, šamponi, paste, kreme: I opet, ono što se primenjuje na koži, kosi ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci izazivaju rak.