“Žigaju” vas kolena, ruke svaki zglob… Nisu u pitanju godine, postoji drugi problem!

Bol u zglobovima ne može biti izazvana naglim klimatskim promenama. Svakodnevna bol koju osećate u kolenima uzrok je trošenja hrskavice, koja utiče na zglobove i oni pate.

Dokazano je da naše telo prestaje da regeneriše hrskavicu od trenutka kada kosti prestanu da rastu … i to u tinejdžerskim godinama … Ona se troši i troši, a već nekon 40-te (u nekim slučajevima i ranije) zglobovi već troše svoje poslednje rezerve.

Ako već osećate bol u kolenu, to znači da je proces trošenja hrskavice već u toku. Dakle …hvrskavica je najviše pogođeni deo tela i ne obnavlja se sama po sebi, a to je veliki problem.

S godinama, stvari će se pogoršati ako ništa ne poduzmemo … a posledice mogu biti fatalne-deformitet i upala zglobova, oštećenje kostiju, ligamenata, tetiva, neophodnost operacije i invaliditet.

Kako naše telo nakon određenog uzrasta ne može regenerisati hrskavicu u zglobovima, moramo ga redovno hraniti i negovati konzumiranjem dodataka ishrani.

MOVENS je najkompletnja formula za negu zglobova koja sadrži najblagotvornije i najefikasnije sastojke u idealnoj razmeri:

  • Glukozamin
  • Kondroitin
  • Kolagen
  • Hijaluronska kiselina,
  • МСМ
  • Vitamin C i Vitamin D3

MOVENS tablete su formula koja će ublažiti bol zauvek … formula pomoću koje ćete se ponovo lako kretati … Formula koja zaista daje rezultate …

Sprovedeno je ispitivanje 335 korisnika MOVENS-a koji su koristili jednu terapiju od 24 tablete tokom 24 dana. 94% ispitanika osetilo je poboljšanje posle 7 dana. I nakon 24 dana, kod 67% ispitanika je značajno smanjio bol i ukočenost, a kod 21% je nestalo.

Ti si na redu! Nemojte samo sedeti i žaliti se. Rešite se muka i pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima Movens-a.

Dr. Viton MOVENS je klinički dokazana formula koja će ublažiti bol u kolenima. Formula koja štiti, dubinski obnavlja i podmazuje zglobove. Formula koja vam omogućava da se slobodno krećete i radite šta god želite.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)