Zbog čega Dr.Viton Magnezan neuro je najbolja “hrana” za vaš mozak

Da li se osećate neraspoloženo i anksiozno? Nemate energije? Nemate koncentraciju, a dan je tek počeo? Evo zbog čega je Dr.Viton Magnezan neuro je najbolja “hrana” za vaš mozak.

Ovaj koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe doprinosi pravilnom funkcionisanju mozga, nervnog sistema i stimuliše dobro raspoloženje. Ovaj moćan koktel podstiče pravilno funkcionisanje mozga što doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju.

Zdrav nervni sistem omogućava nam da uspostavimo harmoniju i ravnotežu svim našim čulima.

1. Poboljšava memoriju;
2. Povećava koncentraciju;
3. Smanjuje anksioznost i stres;
4. Optimizuje nivo magnezijuma u ​​mozgu;
5. Smatra se najboljom prevencijom demencije i Alzheimerove bolesti;

Magnezijum je mineral koji opušta i može da utiče na način na koji mozak obrađuje misli i emocije. U kombinaciji sa brojnim vitaminima grupe B utiče na funkcionisanje nervnog sistema i podstiče stvaranje novih moždanih ćelija.

Neverovatne benefite kada je pamćenje u pitanju definitivno ima ekstrakt ginko bilobe. U kombinaciji sa magnezijumom, ima optimalan uticaj na zidove krvnih sudova.

Nedostatak ginko bilobe dovodi do nedovoljnog snabdevanja mozga krvlju, što izaziva depresiju, loše pamćenje, probleme sa ravnotežom, glavobolju i može dovesti do moždanog udara.

 

Dobro raspoloženje nastaje zbog prisustva vitamina C koji je potreban za normalnu proizvodnju hormona koji organizmu prenose signale iz mozga (serotonin, dopamin, epinefrin i norepinefrin).

Oni su takođe odgovorni za koncentraciju, motivaciju i prag osetljivosti na bol. L-karnitin je samo jedan veliki plus ovog proizvoda. Pomaže u zaštiti mozga od oštećenja izazvanih stresom i poboljšava rad mozga.

 

DR. VITON – MAGNEZAN NEURO se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

DR. VITON – MAGNEZAN NEURO se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)