Zavedite ga bez ijednog dodira

Zanimljiva stvar u vezi sa seksom jeste da je on mnogo više povezan sa mozgom nego sa telom, što znači da prediga može da počne čak i pre nego što se skinete, a ponekad i pre nego što se uopšte vidite. Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći da poboljšate svoj seksualni život i da uživate u zavodničkim igrama, a koji ne podrazumevaju nikakav dodir. Zvuči čudno, ali deluje!

Šapat
Kada ste među velikom grupom ljudi, nije lako da partneru pokažete da ga želite. U takvim situacijama, lagano se nagnite prema njemu, približite usne samo nekoliko centimetara od njegovog uha i šapnite mu ono što vam je na umu. Budite sigurni da će vas po povratku kući očekivati nezaboravan seks.

SMS poruka
Digitalno flertovanje nije rezervisano samo za tinejdžere. To je sjajan način da obezbedite vrelu noć ukoliko se dugo niste videli. Ukoliko znate šta mu se dopada u krevetu, znaćete i šta da napišete, a ukoliko niste sigurni, pokušajte da na taj način otkrijete. Mnogim muškarcima nije baš prijatno da otvoreno kažu šta žele, pa će mu možda biti lakše da to otkrije putem poruke.

Film ili serija
Brojni seksualni terapeuti savetuju parovima koji žele da poboljšaju svoj seksualni život da zajedno gledaju filmove poput ”Devet i po nedelja”, koji su puni erotskih scena. Strateški izaberite sličan film ili seriju, pozovite ga na filmski maraton i opustite se…

Donji veš
Napravite tajni plan i iznenadite svog partnera tako što ćete kupiti zavodljivi donji veš, ili nešto slično što ste oduvek želeli da probate poput poveza za oči ili lisica. Po povratku kući samo mu pokažite šta ste kupili i verujte da neće dugo proći pre nego što bude tražio da to i isprobate