Seks poze za veću intimnost sa svojim partnerom

Seksualne poze koje garantuju veću bliskost sa partnerom su sedlo, ključ i obraz uz obraz – u pozi sedla istražujte rukama, u ključu vas partner masira, dok poza obraz uz obraz omogućava slatka šaputanja…

 

Sedlo

Partner neka sedne na stolicu, a partnerka njemu u krilo, sa savijenim kolenima prebačenim sa svake strane partnerovih bokova – u pozi sedla.

Poze u kojima ste okrenuti jedno prema drugome dobre su kad želite da pokažete ljubav i privrženost, gledate se u oči tokom seksa ili dodirujete drugu osobu koliko god možete“, objašnjava Marisa Benet, autorka seksualnog priručnika “Pedeset nijansi ekstaze”, te dodaje: “Svi obično sledimo istu rutinu i lako je skliznuti na one iste užarene tačke koju dodirujemo svaki put. Stoga, kad budete isprobavali ovu pozu, pustite rukama neka pokušaju da se igraju na neke nove načine“.

Ključ

Ova poza je intimna, ali položaj može izazvati ukočenost u leđima i ramenima. Zato neka vam ulje za masažu bude pri ruci. Ovo je odlična poza jer se partnerka izvija pod neobičnim uglom, što vam omogućuje da se pripijete jedno uz drugo.

Krevet kao oslonac

Ako želite da se gledate u oči u stojećoj poziciji, iskoristite krevet. Partner neka stane uz krevet, okrenut leđima. Ona ga obgrli rukama, podigne noge na krevet i postavi stopala sa svake strane partnerovog tela. On je jednom rukom privlači k sebi, a drugu drži pod njenim bedrom kao dodatni oslonac. Ona se može, oslanjajući se o krevet, podizati i spuštati.

Obraz uz obraz

Ona potrbuške leži na ivici kreveta podupirući se rukama o pod. Partner se ispruži preko partnerke, a dlanove položi na pod pokraj njenih. S obzirom na to da se partner podupire rukama o pod svojom težinom, ne gnječi grudni koš partnerki. Tako ćete moći da budete “obraz uz obraz”, te jedno drugomu šapućete sve što poželite.