Zaštiti oči i putuj svetom iz fotelje

Svaki ljubitelj knjiga, čitanja i pisane reči zna koliko je ponekad teško zaklopiti knjigu i, makar nakratko, napustiti svet avantura kroz koje prolaze naši omiljeni junaci i junakinje. Čitanje je magija koja, na sreću, ne iščezava ako napravimo pauzu.

Verujem da ste i vi iskusili brojne neprijatnosti tokom čitanja, isto tako znam da vas nisu omele u plakanju, smejanju, patnji, borbi i preživljavanju svih lomova sa junacima. Znam, ne želite da pronađete put do kuće, zauvek biste ostali tamo gde ste, ali znajte da vas junaci neće izneveriti. Knjiga je čovekov najbolji prijatelj!

Knjiga se ne ljuti ako morate da pravite česte pauze, stranice će razumeti da ne možete brže da ih okrećete. Nekada ne želite, a nekada ste primorani jer su vam oči umorne. Slobodno odmorite od filma koji se pred vama odigrava. Ometa vas svrab, neretko se vid zamagli. Naravno, zamagljen vid se može dogoditi zbog suza koje se nakupljaju u očima kada vas srce zaboli zbog tragične ljubavi Romea i Julije. Zamagljen vid, izazvan premorom, opterećenjem očiju, može i te kako iritirati i narušavati bajkovitu atmosferu, mir i spokoj koji su siluete reči koje svojim plesom grade kulu ljubavi.

Verujte mi, Romeo i Julija će se isto voleti, ostrvo nestalog drveća će i dalje biti tu, Dorijan Grej će večno stariti na slici, kućica na koju nailaze Ivica i Marica će i dalje biti slatka. Zato odmorite, gledajte u zelenilo, u nebo. Dajte sebi oduška, skuvajte kafu ili čaj, pripremite svoje srce za zaplete i rasplete koji slede. Pružite svom biću malo vremena da se izbori sa uzburkanim emociijama i odmori od neprestanog iščekivanja šta će dalje biti.

Kad bolje razmislite, shvatićete da to i nije izazov sa kojim se ne možete suočiti. Prihvatite činjenicu da se to ponekad događa, ali i da će biti sve češće. Put nas uvek vodi u starost, a ovo su normalne stvari za to doba života. Ne očajavajte, koliko god se koža zborala, isušila, koliko god vene prošarale plavetnilom platno nekada mlade, zategnute kože, duša će ostati mlada ako joj ne dozvolite da ostari. Život u vama će uvek biti radoznalo dete ukoliko mu pokažete ljubav.

Dorijan Grej je zadržao mladolikost, ali se njegova duša odražavala izobličenošću lica na slici. Ne dozvolite da vaša duša bude obojena tamnim bojama. Zadržite zauvek to dete u vama, dete koje je verovalo da može da uhvati leptira u letu, dete koje je verovalo da će dohvatiti zvezdu ako pruži ruke

Suočena sa svim ovim neugodnostima, krenula sam u potragu za rešenjem. I, znate šta? Pronašla sam ga! Jedan proizvod, a rešava 8 problema! Koristeći ovaj proizvod, cirkulacija u očima mi se poboljšala, nema više zamagljenosti, kristalno jasno vidim i radujem se svakoj pročitanoj stranici. Mojim očima sam pružila negu kakva im je potrebna, zaštitila ih od UV zraka i štetnosti plave svetlosti.

Romeo i Julija mi ponovo mame suze svojom ljubavlju, moje oči ne stare pre vremena. Ponovo mogu da razgledam ostrvo nestalog drveća, mogu da putujem kroz redove do najudaljenijih tačaka sveta, a da se oči ne premore. Smanjila sam umor očiju, a poboljšanje noćnog vida mi je omogućilo duže uživanje uz omiljenu knjigu.

Sve ovo možete i vi. Ja sam probala Dr.Viton – Ovidox i moje tegobe su nestale. Zar vam ne igra srce kad pomislite da ćete se rešiti svih neugodnosti koje su česti i uporni posetioci svih ljubitelja pisane reči? Pokušajte, nemate šta da izgubite. Možete samo da dobijete.