Zaboravite na lekove koji opterećuju želudac – oslobodite se bola od artritisa prirodnim putem

Lekovi za artritis trenutno smanjuju bol, a veoma su jaki za želudac i nisu trajno rešenje.

Zaboravite na lekove koji opterećuju želudac, a bol nestaje na samo nekoliko sati.

Glavni sastojak koji je efikasan kod artritisa je pčelinji otrov. To je moćna prirodna mešavina više proteina i aminokiselina, provereni sastojak za bolove u zglobovima koji ozbiljno deluje protiv simptoma artritisa.

Pozitivan efekat na artritis se ne zasniva samo na pčelinjem otrovu. Potrebno je još nekoliko biljaka, a svaka ima posebnu ulogu i dejstvo kada je reč o upali zglobova.

Jedna od njih je arnika. Zahvaljujući svom protivupalnom dejstvu arnika doprinosi ublažavanju bola i dodatno poboljšava perifernu cirkulaciju.

Obavezni tretman bola uključuje aloe veru i njenu dokazanu efikasnost. Zahvaljujući svojim analgetskim i protivupalnim svojstvima ova biljka ima direktan uticaj na smanjenje bola.

Đavolja kandža će bukvalno “uhvatiti” bol, a njena lekovita svojstva uglavnom su posledica prisustva iridoida i flavonoida. Deluje direktno na smanjenje bola i otoka kod upale zglobova i pomaže u vraćanju pokretljivosti.

Pored smanjenja bola, treba poboljšati cirkulaciju u upaljenim zglobovima i za taj deo će se pobrinuti Bosvelija.

Lečenje treba završiti vitaminom B6, a njegovo lekovito dejstvo pomoći će u celom procesu ublažavanja bola i pritiska u zglobovima.

Svi ovi sastojci su u jednoj kremi, to jest – Dr. Viton – Movens kremi.

Dr. Viton – Movens krema uz redovno korišćenje pozitivno utiče na probleme kod upale zglobova. Krema sadrži sve ove sastojke i prilično je efikasna kada je reč o artritisu.

Probajte već danas …

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)