Uverite se da beli luk pomaže održavanju normalog nivoa holesterola

Pitate se kako da se zaštitite jer jedete masnu i nezdravu hranu jer znate da sve ovo predstavlja rizik od povećanja nivoa lošeg holesterola u krvi.

Odgovor je jednostavan. Uz prevenciju, posebno od ovog zdravstvenog stanja koje ne daje nikakve simptome. Nećete shvatiti da imate visok holesterol dok ne uradite test iz krvi ili dok se ne pojave komplikacije koje je teško izlečiti.

Fermentisani beli luk se smatra prirodnim stabilizatorom i pomagačem u snižavanju lošeg holesterola u krvi.

Dr. Viton-Alizin gel kapsule sadrže fermentisani ekstrakt belog luka koji pomaže u održavanju normalnog nivoa holesterola u telu.

Beli luk sadrži visok procenat antioksidanata i polifenola sa antiinflamatornim dejstvom u telu, što ga zapravo čini korisnim kod brojnih stanja kod kojih je prisutan oksidativni stres, a upalni procesi su među pokretačima.

Ima brojna hranljiva svojstva, posebno jer sadrži značajno visok udeo vitamina C i B6, kao i minerale magnezijum, selen, kalcijum i fosfor.

Višestruka povoljna svojstva belog luka kod Dr. Viton-Alizin mu daje snažan efekat u snižavanju lošeg holesterola. Ovaj prirodni sastojak može poboljšati i funkciju jetre. Pomaže kod oštećenja jetre, posebno kod stanja poput masne jetre gde doprinosi smanjenju masnoće nakupljene u ovom organu.

? Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom