STRES – Kako ga prepoznati i smanjiti?

Srce vam ubrzano kuca, vrat i ramena su vam napeti, nemate energije, loše spavate, izbegavate određene ljude i situacije, osećate stalnu anksioznost, napetost i nervozu i ponekad imate nekontrolisan bes.

Ako je sve ovo vaša svakodnevica, priznajte – stres kontroliše vaš život. I pre ili kasnije, ako ga se ne rešite, on će uzeti svoj porez, koji je često vrlo visok i već je stvorio brojne komplikacije po vaše zdravlje.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Postoji mnogo načina za kontrolu i smanjenje stresa, ali pre nego što počnete da radite bilo šta i to da rezultat, morate da smirite mozak i živce.

Dr. Viton Magnezan NEURO je precizno uravnotežena antistresna kombinacija vitamina, minerala i aminokiselina koja prirodno doprinosi mentalnoj i fizičkoj harmoniji u telu.

Stres može uticati na sve aspekte vašeg života, uključujući emocije, ponašanje, sposobnost razmišljanja i fizičko zdravlje. Nijedan deo tela nije imun. Dugotrajni stres može imati ozbiljne posledice, od depresije, anksioznosti i nemira do digestivnih, gastrointestinalnih ili kardiovaskularnih problema. Stres takođe utiče na imuni sistem i može izazvati ili pogoršati razne akutne infekcije, poput gripa i prehlade.

Magnezijum, kao dokazani antistresni mineral zajedno sa vitaminima B, ginko bilobom, holinom i L-teaninom doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, pomažu u emocionalnoj nestabilnosti i povećanom stresu. Prednosti uzimanja vitamina B dokazane su brojnim studijama, a osim što vam pomažu u smanjenju simptoma stresa, pomažu i u smanjenju umora i iscrpljenosti.

L-teanin u Dr. Viton Magnezan NEURO je prirodni antidepresiv koji doprinosi dobrom raspoloženju i podstiče opuštanje celog organizma, što rezultira smanjenjem nivoa stresa i poboljšanjem koncentracije. Nema štetnih neželjenih efekata i simptoma kao što su pospanost i letargija.

JEDNA TABLA DNEVNO DR. Viton Magnezan NEURO I STRES VAM NE MOŽE NIŠTA!

Dr. Viton Magnezan Neuro se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton Magnezan Neuro Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)