Činjenice o seksu za svaku ženu

1. Osim genitalija i grudi, “unutrašnji nos” je jedini deo tela koji buja tokom seksa i to zato što je od istog tkiva kao i penis.

 

2. Ljudi nisu jedina bića koja praktikuju oralni seks. Gepardi, hijene i divokoze takođe vole da se prime posla “tamo dole”.

 

3. Davne 1609. godine lekar Džohanes Džejkob Veker izavio je da je u Bolonji pronašao leš sa dva penisa (stanje koje se naziva diphallia). Od tada je zabeleženo oko stotinak takvih slučajeva u svetu.

 

4. Spermatozoidi miša duži su od spermatozoida slona.

 

5. Gotovo svi sisari, osim ljudi, imaju kost u penisu.

 

6. Uprkos tome što je imala tri supruga i poznate ljubavnike, uključujući Džona F. Kenedija, Frenka Sinatre i Džoa Dimađija, psihijatar je bio taj koji je pomogao Merilin Monro, najslavnijoj seks-ikoni 20. veka, da postigne prvi orgazam.

 

7. Klitoris ima oblik “kosti želja” i dug je oko desetak centimetara.

 

8. Trutovi, muške jedinke kod pčela, pare se samo jednom u životu. Nakon parenja, zbog gubitka genitalija, odmah umiru.

 

9. Kada je kapetan Kuka posetio Kraljevinu Tonga 1777. godine, kralj Fatafehi Paulah navodno je bio poprilično zaposlen. Naime, verovao je da je njegova kraljevska dužnost da razdeviči svaku ženu u kraljevstvu. Procenjuje se da je tokom života razdevičio 37.800 žena i da nikad sa istom ženom nije spavao dvaput.

 

10. Jedno istraživanje je pokazalo da prosečno vreme od penetracije do muškog orgazma iznosi 7,3 minute. U istraživanje je bilo uključeno 1.587 parova koji su imali seks uz uključenu štopericu.

 

11. Kazna za masturbiranje u Indoneziji je odsecanje glave.

 

12. Klitoris je jedini organ u ljudskom telu koji ima samo jednu svrhu – užitak.