REIŠI – pečurka koja pomaže u borbi protiv virusa i bakterija

Reiši pečurka se u Kini vekovima koristi za unapređenje zdravlja i za dugovečnost i sa pravom se naziva „pečurkom besmrtnosti“. Nedavna istraživanja su dovela do dokaza koji potkrepljuju tvrdnje drevnih kineskih lekara da Reiši sadrži niz farmakološki aktivnih jedinjenja koja jačaju imuni sistem i pomažu u borbi protiv pada imuniteta.

Efekti pečurke Reiši na zdravlje potiču od nekoliko molekula koji se nalaze u njoj, poput triterpenoida, polisaharida i peptidoglikana.

REIŠI – GRADITELJ IMUNITETA

Mlađi ljudi imaju jak imunološki sistem koji sprečava infekcije bakterijama, virusima, gljivicama i drugim mikroorganizmima. Imuni sistem identifikuje i uništava abnormalne molekularne obrasce koji mogu dovesti do karcinoma.

Ali sa godinama imunološki sistem slabi, a taj proces se naziva imunosupresija. Zbog oslabljenog imunološkog sistema, naše telo se teže bori sa infekcijama i bolestima, od kojih neke mogu biti smrtonosne.

Istraživanjem je dokazano da pečurka Reiši pomaže u borbi protiv infekcija koje prete telu jačanjem funkcije imunološkog sistema. Reiši stimuliše stvaranje ćelija koje uništavaju viruse u telu.

Pored toga, Reiši pomaže imunološkom sistemu da prepozna ćelija raka u borbi protiv kancera.

Reiši takođe utiče na aktivnost B i T limfocita, imunih ćelija odgovornih za proizvodnju antitela i regulaciju imunoloških funkcija.

Snažna antivirusna i antibakterijska svojstva pečurke Reiši održavaju zdrav sveukupni imunitet i tako pomažu telu da se reši svakodnevnog umora.

Kada je telo umorno, imuni sistem je oslabljen i telo je podložno virusnim i bakterijskim infekcijama i nije u stanju da se bori ni protiv najmanjih pretnji. Studija objavljena u Journal of Medicinal Food dokazala je da pečurka Reiši povoljno utiče na hronični umor i depresiju, kao i na poboljšanje kvaliteta života pacijenata.

Da biste ojačali i uravnotežili imuni sistem i sprečili infekcije, razmislite o tome da pečurku Reiši dodate u svoj dnevni meni.

Nature Essential – Reiši se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-reisi/

Nature Essential – Reiši se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120
Svakog radng dana od 8 do 16 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)