Otkrijte blagodeti kurkume

Ako vas muče simptomi poput bolova u stomaku i u mišićima, jutarnji umor, poteškoće sa mokrenjem, iritacija očiju, onda bi trebalo da reagujete, jer ukoliko zanemarite zapaljenski proces  u telu, posledice mogu da postanu ozbiljne.

Kurkuma je na samom vrhu liste namirnica u borbi protiv upala i naziva se i najlekovitijom biljkom na svetu. Snažni antiinflamatorni, antioksidativni i antikancerogeni efekat kurkume pripisuje se polifenolnom kurkuminu.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Prethodna istraživanja su pokazala da se kurkumin u kurkumi vrlo brzo razgrađuje u jetri, pa se preporučuje konzumiranje kurkume sa crnim biberom, što pojačava njenu efikasnost.

KURKUMA I CRNI BIBER ​​- MOĆAN PAR

San Sebastian – Turmeric je odlična kombinacija kurkume i crnog bibera u jednoj kapsuli, koja će vam obezbediti stalnu zaštitu tela od zapaljenskih procesa.

Naučno je dokazano da uporna upala u telu može ozbiljno da utiče na zdravlje. Upalni procesi mogu biti povezani sa kardiovaskularnim bolestima, dijabetesom tipa 2, autoimunim bolestima, Alchajmerovom bolešću i rakom. Univerzitet Harvard kaže da se tri od pet smrtnih slučajeva mogu sprečiti smanjenjem upale u telu, iako je upala prirodni odbrambeni mehanizam tela.

Naime, upala se javlja kada imuni sistem „pošalje“ bela krvna zrnca da ga brane od virusa, bakterija i toksina, a izuzetno je važno da imuni sistem pravilno funkcioniše. Međutim, kratkotrajna upala lako može preći u dugotrajnu i hroničnu i na taj način ugroziti naše zdravlje. Najlakši put do hroničnih upala su nezdrave životne navike, loša ishrana, stalno izlaganje stresu bilo koje vrste.

Stresni agensi su takođe različiti toksini iz naše okoline, uporne blage bakterijske ili virusne infekcije, fizičke povrede, alkohol i gojaznost. Ako smo im stalno izloženi, imuni sistem više ne prepoznaje kada treba da se zaustavi i neprekidno reaguje pojačanom upalom.

Stručnjaci sa medicinske škole Harvard kažu da bi svi trebalo da svakodnevno unose u telo sastojak koji će mu pomoći da pravilno funkcioniše, a kurkuma u ​​San Sebastianu – Turmeric kapsuli je prirodni pomoćnik broj 1.

San Sebastian – Kurkuma (Turmeric) se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-kurkuma-turmeric/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)