Najlakši i najbrži način za jači imunitet!

Beli luk (Allium sativum) svi znamo kao začinsku biljku pikantnog ukusa i snažnog mirisa. U narodnoj medicini beli luk se dugo koristi u prevenciji i borbi protiv mnogih bolesti, a najviše za smanjenje povišenog krvnog pritiska i holesterola, kod ateroskleroze i za jačanje imuniteta.

Sve više studija ukazuje na to da beli luk, osim što stimuliše imuni sistem, efikasno deluje u borbi protiv infekcija zbog svog antibakterijskog, antivirusnog i antigljivičnog dejstva.

U prošlosti su ljudi koristili beli luk kada su imali zdravstvenih problema ili kada su želeli da se zaštite od zaraznih bolesti, iako tada njegov efekat nije bio naučno dokazan.

Kao stimulans imunog sistema, beli luk se uglavnom koristi za zaštitu od prehlade i virusnih infekcija, a dodatno pomaže kod alergija, bakterijskih i gljivičnih bolesti, stomačnih tegoba itd.

Beli luk crne boje, ili fermentisani beli luk je proizvod dobijen od svežeg belog luka koji je podvrgnut procesu fermentacije koji se odvija na kontrolisanoj i visokoj temperaturi i velikom procentu vlažnosti vazduha. Tokom ovog procesa nivo alicina opada i samim tim nestaje i neprijatan miris belog luka, a nivo antioksidanata i drugih bioaktivnih i lekovitih sastojaka značajno se povećava. Smatra se da je efekat fermentisanog belog luka mnogo jači od delovanja svežeg belog luka.

? Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom