Na šta treba paziti pri kupovini Omega-3 suplemenata?

Znate koliko su Omega-3 masne kiseline važne za kosti još od najranijeg detinjstva kada ste pili crveni zrna sa mirisom ribe.

Ali još je važnije pokušati da dobijete Omega-3 masne kiseline u odrasloj dobi, kada telo prirodno gubi težinu i troši se. Postoje dva načina da to postignete, da jedete ribu, puno ribe, a to je masno i / ili da pijete Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3.

Zapamtite, Omega-3 masne kiseline su strukturne komponente svake ćelije u vašem telu. Istovremeno, one su izvor energije koji održava zdravlje srca, pluća, krvnih sudova i imunitet. Omega-3 masne kiseline su potrebne organizmu za funkcionisanje, ali i za jačanje.

Ali komad ribe koji jedete jedva jednom nedeljno neće vam obezbediti dovoljno Omega-3. Da biste očuvali svoje zdravlje i iskoristili prednosti Omega-3 masnih kiselina, potrebno je konzumirati ribu najmanje dva puta nedeljno po 170 grama. Istovremeno, barem jedan deo bi trebao biti masna riba poput lososa, skuše, haringe, sardine, jetre bakalara, jer sadrže ključne EPA i DHA masne kiseline.

Ako niste ljubitelj ribe ili ne možete jesti tako često, počnite da pijete Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 i za kratko vreme ćete postići pravu harmoniju u telu.

Da biste bili sigurni da ste svom telu dali dovoljno Omega-3, jedite ribu kada vam se zaista jede, a u međuvremenu počnite da pijete Dr. Viton OMEGA -3 + E + D3 – jedini dodatak uz koji ćete postići harmoniju u telu.

A šta nedostaje crvenim perlicama koje smo gore pomenuli? Nakon 30, telu je potrebna moćnija Omega-3 varijanta, plus pri stvaranju Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 čuva sve ključne karakteristike koje bi dodatak Omega-3 trebalo da poseduje i zato je efikasan.

Evo šta treba da tražite pri kupovini Omega-3 suplementa:

Sadrži prirodno riblje ulje – riblje ulje je najbliže pravoj ribi, a potiče iz tkiva masne ribe, obično u obliku triglicerida. Prirodno riblje ulje sadrži ključne EPA i DHA masne kiseline, a ukupna količina omega-3 u ribljem ulju je najvišeg ranga. Prirodno riblje ulje takođe snabdeva telo vitaminima A i D.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 sadrži prirodno riblje ulje!

Vrsta Omega -3 – pročitajte etiketu da vidite da li vaš dodatak sadrži dve ključne masne kiseline EPA (eikosapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina) – ove kiseline su životinjskog porekla.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 ima u sastavu EPA i DHA!

Čistoća i autentičnost – pokušajte da kupite dodatak koji ima bilo koji sertifikat o čistoći i standardizaciji. Takve oznake su najveća potvrda da je proizvod siguran i da zaista sadrži ono što je navedeno u sastavu.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 ne sadrži gluten i laktozu, 100% HALAL sistem!

Svežina – Kada su u pitanju Omega -3 masne kiseline, one su sklone kvarenju. A kad se pokvare, osetićete užasan miris i postaće manje moćni, pa čak i štetni. Zato uvek proverite rok trajanja, pomirišite proizvod i proverite da li sadrži antioksidans poput vitamina E.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 sadrži vitamin E!

Dolazi u obliku mekih gel kapsula – Omega -3 mekane gel kapsule su široko prihvaćene među ljudima jer nemaju miris i ukus i lako se gutaju. Kapsule su obično obložene posebnim premazom koji sprečava da se kapsula razbije pod dejstvom želudačnih kiselina i bezbedno dospe u tanko crevo. Zahvaljujući ovom premazu, nakon konzumiranja dodatka nećete imati problema i nećete podrigivati na ribu.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 dolazi u obliku meke gel kapsule!

Nije tema rasprave o tome da li piti Omega-3, ali koji Omega-3 dodatak piti? Prema zvaničnim preporukama Dr. Viton OMEGA -3 + E + D3 zadovoljava sve kriterijume koje proizvod ove vrste treba da obezbedi.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)