Moć je u prirodi – fermentisani beli luk najbolji prijatelj u borbi protiv dijabetesa!

Sveži beli luk i fermentisani beli luk pozitivno utiču na regulaciju šećera u krvi i zato se preporučuje redovno uključivanje u ishranu dijabetičara.

Povišeni šećer u krvi, u slučaju dijabetesa, povećava oksidativni stres stvaranjem slobodnih radikala, a pokazalo se da se primenom antioksidativnih hranljivih sastojaka i fitohemikalija smanjuje rizik od dijabetičkih komplikacija.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Nekoliko naučnih studija pokazalo je da beli luk ne samo da smanjuje nivo šećera u krvi, već ima i snažno antioksidativno dejstvo.

Rezultati su pokazali da fermentisani beli luk ima neuporedivo veći antioksidativni kapacitet od svežeg, i bio bi sjajan dodatak ishrani bilo koje osobe sa dijabetesom!

Dijabetes tipa 2 karakteriše visok nivo šećera u krvi, obično kao rezultat nedostatka u sekreciji insulina, delovanju insulina ili oboje.

Nekontrolisani dijabetes dovodi do dijabetičkih komplikacija, poput kardiovaskularnih bolesti, nefropatije, neuropatije i retinopatije. Takve komplikacije ne samo da narušavaju kvalitet života dijabetičara, već mogu dovesti i do smrti, pa ih je neophodno sprečiti ili lečiti.

Zahvaljujući brendu Dr. Viton, koji je svoj proizvodni program obogatio još jednim prirodnim dijetetskim dodatkom, poznatim kao Dr. Viton Alizin, fermentisani beli luk sada je dostupan u našoj zemlji!

Dr. Viton Alizin, dolazi u pakovanju od 30 kapsula mekog gela, koje su jednostavne za upotrebu i nemaju neprijatan miris i ukus!

Crni ili fermentisani beli luk je proizvod dobijen od svežeg belog luka (Allium sativum L.) koji je podvrgnut procesu fermentacije koja se odvija na kontrolisanoj i visokoj temperaturi (60–90 °C) i velikom procentu vlažnosti vazduha (80 –90%). Tokom ovog procesa nestaje neprijatan miris belog luka, ali istovremeno se značajno povećava nivo antioksidanasa i drugih lekovitih sastojaka.

 

Bioaktivni sastojci prisutni u fermentisanom belom luku – Dr. Viton Alizin:

  • Normalizuju nivo šećera u krvi
  • Povećavaju osetljivost na insulin
  • Doprinose normalnoj funkciji imunog sistema
  • Smanjuju prekomernu težinu
  • Pomažu u smanjenju osećaja teških nogu i za dobru cirkulaciju
  • Imaju snažno antioksidativno dejstvo
  • Smanjuju komplikacije dijabetesa

Redovna upotreba fermentisanog belog luka je odličan način za sprečavanje komplikacija dijabetesa!

Ne treba previše brinuti, isprobajte Dr. Viton Alizin odmah!

 

👉 Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
👉 Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
🚚 Dostava na kućnu adresu brzom poštom