15. maj – Međunarodni dan porodice

Međunarodni dan porodice, koji se obeležava 15. maja svake godine, prilika je da se podigne svest o važnosti porodice kao osnovne jedinice društva. Ovaj dan, uspostavljen od strane Ujedinjenih nacija 1993. godine, promoviše značaj porodice u pružanju ljubavi, sigurnosti i podrške svojim članovima, i podstiče razmišljanje o ulozi porodice u društvenom razvoju.

Tema Međunarodnog dana porodice menja se svake godine kako bi se istakli različiti izazovi i prilike sa kojima se porodice suočavaju u savremenom svetu. Tema se fokusira na aspekte poput obrazovanja, zdravstva, prava na stanovanje, i prava dece, ističući kako globalne politike i lokalne inicijative mogu poboljšati životne uslove porodica širom sveta.

Proslava ovog dana uključuje različite aktivnosti i događaje, kao što su radionice, konferencije, kulturni programi i zajedničke aktivnosti koje organizuju škole, opštine, i nevladine organizacije. Cilj ovih događaja je ne samo da se obrazuje javnost o temama važnim za porodice, već i da se ojačaju porodične veze kroz zajedničko učestvovanje.

Međunarodni dan porodice takođe pruža priliku da se zahvalimo svojim porodicama za njihovu neprestanu podršku i ljubav. To je dan kada možemo da razmislimo o svojoj ulozi unutar porodice i zajednice i da preduzmemo korake kako bismo osigurali da svaka porodica ima potrebne resurse za prosperitet i blagostanje.

U kompaniji Springwell, pored toga što podržavamo porodične vrednosti našim poslovanjem, celokupan Springwell tim smatramo jednom velikom porodicom u kojoj negujemo kulturu podrške, razumevanja i unapređenja znanja i veština svih članova.

Takođe, u kompaniji se trudimo i prilagođavamo naše proizvode za sve članove porodice – kako od onih uobičajenih, starijih pa sve do najmlađih članova porodice.

Izdvajamo AURON JLN-2300AIR kompresorski inhalator koji je namenjen kako odraslima, tako i mlađem uzrastu s obzirom da dolazi sa dve maske, jednom za starije i jednom za decu.

auron inhalator

Takođe, popularan proizvod kada su u pitanju mlađi uzrasti je Dr. Viton Allewin, namenjen za decu stariju od tri godine.

protiv alergija

Nazalni aspirator je uređaj koji se koristi za čišćenje nosnih prolaza beba i male dece od viška sluzi i sekreta. Ključno je razumeti da mališani ne mogu čistiti nos na isti način kao odrasli, pa im je potrebna pomoć.