Magnezan Neuro Dr. Viton za zdrav mozak, dobre misli, koncetraciju i memoriju

Pokazaćemo vam zašto je svaki sastojak neverovatno važan za vaš mozak koji je deo Dr.Vitona – Magnezan Neuro:

Magnezijum u Magnezanu Neuro

Ovaj mineral je važan za naše telo i odgovoran je za preko 300 procesa koji se u njemu odvijaju. Pomaže kod predmenstrualnog sindroma, oslobađa napete mišiće, pomaže kod promene raspoloženja, kao i kod nesanice i problema sa spavanjem.

L-Carnitine u Magnezanu Neuro

Dobro poznato nutrijent koje blagotvorno deluje na nerve, raspoloženje i pamćenje. U eksperimentu na životinjama dokazano je da ova aminokiselina regeneriše nervna vlakna i uspostavlja vezu između živaca i organa.

Vitamin C u Magnezanu Neuro

Ovaj vitamin pomaže u smanjenju stresa jer omogućava telu da brzo oslobađa kortizol, glavni hormon stresa koji nije dobar za naše zdravlje, jer deluje na podizanje krvnog pritiska i šećera u krvi i smanjenje imuniteta.

Iako pomaže u stresnim scenarijima, konstantno visok nivo ovog hormona sprečava normalno funkcionisanje probavnog i reproduktivnog sistema. Vitamin C pomaže u regulisanju kortizola i sprečava porast krvnog pritiska u stresnim situacijama.

Jod u Magnezanu Neuro

Jod je veoma važan za rast i razvoj mozga i centralnog nervnog sistema. Štitnjačni hormoni koji sadrže jod pomažu u formiranju mijelinskog omotača određenih živaca centralnog nervnog sistema.

L-Tanin u Magnezanu Neuro

U studiji u kojoj su ispitanici unosili 400 mg L-tanina dnevno tokom osam nedelja, otkriveno je da uravnotežuje nivo BDNF (proteina u mozgu) i kortizola, a ta činjenica direktno utiče na raspoloženje i smanjenje anksioznosti

Vitamin B1 u Magnezanu Neuro

Vitamin B1 je jedan od glavnih vitamina koji pripada grupi B vitamina. Igra važnu ulogu u održavanju zdravog nervnog sistema i poboljšanju kardiovaskularne funkcije tela.

Vitamin B2 u Magnezanu Neuro

Vitamin B2 pomaže u lečenju različitih problema nervnog sistema kao što su ukočenost, Alzheimerova bolest, multipla skleroza, anksioznost i epilepsija. Takođe se koristi u kombinaciji sa B6 za lečenje sindroma karpalnog tunela.

Vitamin B3 u Magnezanu Neuro

Niacin igra glavnu ulogu u proizvodnji određenih hormona u nadbubrežnoj žlezdi i pomaže u uklanjanju štetnih hemikalija iz jetre. Čišćenjem nadbubrežne žlezde i jetre postiže se ravnoteža nervnog sistema.

Vitamin B6 u Magnezanu Neuro

Ovaj vitamin je potreban za pravilan razvoj mozga, kao i za obezbeđivanje funkcije proizvodnje hormona serotonina i norepinefrina koji imaju jak uticaj na raspoloženje. Ovaj vitamin takođe pomaže u izlučivanju melatonina, koji reguliše naš unutrašnji sat.

Vitamin B12 u Magnezanu Neuro

Centralni nervni sistem ima veliku korist od vitamina B12. On održava zdravlje nervnih ćelija – uključujući one potrebne za slanje signala – i pomaže u formiranju nervnog omotača mijelina. To znači da ako imate nedostatak ovog vitamina, gotovo svaka kognitivna funkcija može patiti.

Vitamin D3 u Magnezanu Neuro

Vitamin D je steroidni hormon koji igra veliku ulogu u metabolizmu kalcijuma i fosfata. Međutim, nedavna istraživanja otkrila su snažnu povezanost između niskog nivoa ovog vitamina i neuropsihijatrijskih bolesti poput Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze, epilepsije, šizofrenije i autizma.

Ginko Biloba u Magnezanu Neuro

Istraživanja su pokazala da ginkgo pomaže nervni sistem tako što dovodi dovoljno kiseonika u krvotok do nervnih ćelija. Kao antioksidans, ginkgo uklanja slobodne radikela, to jest sastojke koji oštećuju ćelije.

Dr. Viton – Magnezan Neuro možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)