Kombinacija jednog minerala jednog vitamina vraća želju za vežbanjem i priprema mišiće

Vratili ste se sa odmora i sada se pitate kako vratiti želju za sportom. Spavali ste 10 dana i to vam je toliko trebalo, ali sada se ne pomerate. A kad pomislite na bol u mišićima nakon treninga, trčite nazad u krevet.

Šta ako vam kažemo da ćete sa Dr. Viton Magnezan C lakše podneti trening i da ćete brže oporaviti mišiće, da ćete izaći da trčite na keju?

Dr. Viton Magnezan C je kombinacija magnezijum citrata i vitamina C u tečnom obliku koji olakšava potrošnju, ali i olakšava apsorpciju, pa dodatak brzo dopire do mišića kako bi ih opustili.

Do upale mišića dolazi 12 do 14 sati nakon treninga, a vrhunac dostiže između 24 i 72 sata od fizičke aktivnosti. Bol u mišićima će sigurno nestati sam od sebe, ali zaista ne morate da se mučite kada već imate Dr. Viton Magnezan C.

Ovaj dodatak obezbeđuje dovoljno kiseonika za mišiće dok su aktivni i kontroliše lučenje mlečne kiseline koja podstiče bol, umor i iscrpljenost mišića. Iz ovih razloga Dr. Viton Magnezan C najbolja je podrška za bilo koju fizički aktivnu osobu i profesionalnog sportistu.

Mišići se ne upale nakon duže pauze, dovoljno je povećati intenzitet vežbi ili trajanje treninga da bi počeli da vas bole.

Magnezijum je gradivni materijal samih mišića, a kao dodatak ishrani direktno učestvuje u formiranju mišića i snabdeva ga energijom i snagom.

Još jedna dobra vest o dodatak Dr. Viton Magnezan C je njegovo produženo delovanje, naime vraća minimalno oštećenje mišićnim vlaknima i vezivnom tkivu, pa su mišići manje bolni i uopšte se ne kontrakuju.

Magnezijum u Dr. Viton – Magnezan C je podržan vitaminom C koji ima antioksidativno dejstvo pomažući mišićima da se bore protiv slobodnih radikala i napora tokom vežbanja.

I vrlo kratak odmor od sportskog režima koji praktikujete briše beneficije koje ste ranije stekli. Nedelja dana nije dovoljna za vežbanje da biste smanjili svoje fizičke performanse.

Studija iz 2015. objavljena u Journal of Rehabilitation Medicine otkrila je da bi samo dve nedelje apstinencije od sportskih aktivnosti moglo da dovede do smanjenja mišićne mase i snage. Osim toga, možda će vam biti potrebno dvostruko više napora nego ranije da biste došli do tačke na kojoj ste stali.

Ako vam je cilj da se vratite u normalu, nemojte odmah žuriti sa agresivnim treningom, već jednostavno izvodite vežbe istezanja i postepeno se vraćajte minutima vežbanja i vrsti vežbe. Pritom olakšajte prelazak mišića iz pasivnog u aktivno stanje uz pomoć Dr. Viton – Magnezan C.

Preporuke su da osoba treba da vežba 150 minuta nedeljno, to je manje od pola sata dnevno, a sa Dr. Viton Magnezan C osećaćete se kao da vežbate 5 minuta.

Dr. Viton Magnezan C za aktivne mišiće koji ne znaju za bol!

Dr. Viton – Magnezan C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)