Kako prepoznati da vam je imunitet pao?

“Pao mi je imunitet!” Rečenica koju ste morali izgovoriti najmanje jednom u proteklom periodu. I obično posle tri ili četiri dana osećate da ste prehlađeni, da vas boli celo telo, da nemate snage ni za šta …

 

 DA, sve su ovo znaci su da vam imunitet pada. Ali šta se zapravo dogodilo, odakle problem, šta se dešava i koje su posledice kada imuni sistem oslabi?

Kada vaš imuni sistem slabi, brojni simptomi ukazuju na to da je odbrana vašeg tela oslabljena, što dovodi do čestih infekcija, dehidratacije, dijareje, probavnih problema, umora i čestih bolova u grlu.

 Slab imunitet može se videti i po izgledu kože, noktiju i kose. Pojava herpesa je često simptom oslabljenog imunog sistema. U stvari, kada je oslabljen imuni sistem onda je organizam sklon ponavljajućim infekcijama.

 

 ZAŠTO IMUNITET PADA?

U većini slučajeva slab imunitet mogu izazvati loše životne navike: stres, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje, loša ishrana i prekomerni fizički napor. Kada patogen uđe u telo, imunitet se aktivira, a ako ne uspe da se izbori sa njim, javlja se bolest.

 

 POSTOJI LI REŠENJE?

Imunitet se može osnažiti kako bi vas efikasno zaštitio od virusa, bakterija i drugih štetnih materija, najvažnije je prepoznati simptome na vreme.

Ne postoji bolje, jednostavnije i sigurnije rešenje od uzimanja dodataka ishrani, za koje se pokazalo da poboljšavaju i jačaju imunitet. 

 

  • Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 idealno je uravnotežena kombinacija minerala i vitamina koji se međusobno dopunjuju i funkcionišu za jačanje imuniteta, održavanje njegove pravilne funkcije i pravovremenu odbranu od svih štetnih napadača.

CINK je ključ za optimalno funkcionisanje imunog sistema koji pomaže u borbi protiv virusnih infekcija, sprečava njihovo razmnožavanje i širenje po telu. Uz pomoć cinka, procesi u telu koji su važni za odbranu organizma od „mikro-napadača“ odvijaju se efikasno, obezbeđujući tako zdrav i jak imunitet.

 

 VITAMIN C je dokazani saveznik dobrog imuniteta koji smiruje upalne procese u telu i snažna je podrška zdravlju kada smo ugroženi virusnim i bakterijskim infekcijama.

Vitamin D3 je važan u regulaciji inflamatornog odgovora na respiratorne viruse.

Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 je prirodni „graditelj“ imuniteta i povećava sposobnost tela da se odupre svim napadačima.

? Dr. Viton – Zinc Direct možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Zinc Direct se može kupiti u Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom