Kako će krema Dr.Viton – MOVENS ublažiti vaš bol ?

Zamislite dan bez bolova i umora u nogama, bez napetosti mišića i bez ukočenosti u zglobovima i leđima. I da sve to postignete za kratko vreme.

MOŽETE da smanjite bol i lako ispunite bilo koju obavezu koja se previđa u vašem danu.

Sve što je potrebno je da namažete pogođeno bolno mesto kremom Dr.Viton – MOVENS, lako ga istrljate i sačekate nekoliko minuta. BOL ĆE SE SMANJITI!

Kako pčelinji otrov (APITOKSIN) u kremi Dr.Viton – MOVENS deluje kao prirodni analgetik?

Sigurno je poznato da pčelinji otrov ima sposobnost smanjenja i uklanjanja bolova, povećanja radne sposobnosti i u malim dozama. PČELINJI OTROV sadrži brojne biohemijske i farmakološki aktivne supstance, kao što su: histamin, dopamin, melitin, apamin, peptidi i enzimi fosfolipaza i hijaluronidaza. Oba enzima omogućavaju bolje širenje u telu, posebno kada se preparat koristi preko kože.

Studije su pokazale da sadrži veće količine magnezijuma koji deluje na opuštanje i smirivanje nervnog sistema i male količine bakra i histamina.

S obzirom na to da je pčelinji otrov u kremi Dr. Viton – MOVENS precizno doziran, deluje vrlo brzo, bez mogućnosti bilo kakve kožne reakcije. Na taj način omogućava transport aktivnih komponenata do najdubljih slojeva kože, postižući tako stalni i dugotrajni efekat pozitivnog delovanja.

Dr.Viton –  MOVENS krema može da pomogne kod različitih vrsta reumatizma. Zbog načina na koji se koristi, kroz kožu, pomaže i u lečenju hroničnih bolesti zglobova i nekih poremećaja kičme, kod neuralgije i deluje brzo u sličnim akutnim stanjima.

Pčelinji otrov u isto vreme:

  • Poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima
  • Poboljšava i ubrzava regeneraciju tkiva
  • Smanjuje bolove u mišićima i ligamentima

Ovaj jedinstveni mehanizam delovanja kreme Dr.Viton – MOVENS ublažava hronične bolove u leđima i nogama, koristan je u lečenju bolnih i upaljenih zglobova (što je pogodno za ublažavanje artritisa) i nervnih bolova (neuralgije).

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)