Jačajte imunitet na prirodan način

Uživanje u svežem belom luku pomalo je neprijatno za vaš stomak, kao i za dah.

Beli luk je zdrav, ali da bi dao svoja maksimalna svojstva i direktno uticao na poboljšanje nekih zdravstvenih problema i stanja, treba ga fermentisati.

Sveži beli luk ne može delovati na naše zdravlje kao lek ako nije fermentisan, inače će to biti samo komad povrća sa osnovnom hranljivom vrednošću.

Dr Viton Alizin je dodatak ishrani koji nema neprijatan miris, a u njegovom sastavu je fermentisani beli luk crne boje i predstavlja bogatstvo alicina, jednog od najmoćnijih antioksidanata i čuvara zdravlja.

Dobija se postupkom pažljive fermentacije običnog belog luka čija se zdravstvena moć udvostručuje nekoliko puta, tačnije udvostručuju se zdravstveni benefiti koje daje beli luk.

Kako beli luk utiče na naše zdravlje u ova 3 zdravstvena stanja?

Smanjuje visok krvni pritisak

Visok krvni pritisak dovodi vas u rizik od srčanog i moždanog udara. Uzimanje dodatka ishrani koji sadrži alicin svakodnevno imaće značajan efekat na normalizaciju krvnog pritiska za razliku od dnevnog unosa svežeg belog luka čija je koncentracija alicina niska da bi smanjila i regulisala krvni pritisak.

Leči prehladu i štiti od virusa

Poznato je da je beli luk pojačivač imuniteta koji može pomoći u lečenju prehlade. Brojne naučne studije su pokazale da ako uzmete koncentrovani oblik gde je koncentracija alicina pravilno dozirana, verovatnoća prehlade tokom godine smanjuje se za 93%, a zaštita od drugih virusa i gripa za 72%.

Alchajmerova bolest se može sprečiti

Jedinstveni antioksidanti sadržani u belom luku mogu pomoći vašem telu u borbi protiv slobodnih radikala i drugih oksidativnih oštećenja.

Pored smanjenja holesterola i snižavanja krvnog pritiska, ovi antioksidanti će održati vašu moždanu aktivnost zdravom. To znači da konzumiranje ekstrakta belog luka može pomoći u sprečavanju bolesti mozga kao što su Alchajmerova bolest i demencija.

Kod ljudi koji već pate od demencije i Alchajmerove bolesti, blagotvorno deluje kao dodatak ishrani, koji usporava proces razvoja bolesti.

? Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom