Dr.Viton Alizin – Prirodno i lako rešenje za smanjenje visokog krvnog pritiska

Povišen krvni pritisak je nažalost vrlo često stanje danas, pa je važno da ga redovno merite i proveravate krvni pritisak i pazite da se vrednosti uvek održavaju normalnim.

Idealan krvni pritisak treba da bude preko 90/60mmHg do 120/80 mmHg, a iznad 140/90 mmHg se smatra povišenim krvnim pritiskom.

A ako su vaše vrednosti negde između 120/80 mmHg i 140/90 mmHg, to znači da ako ne preduzmete trenutne mere za smanjenje krvnog pritiska, imate veći rizik od razvoja hipertenzije!

Ove vrednosti ne bi bile toliko važne da ne znamo da je hipertenzija glavni faktor rizika za srčani ili moždani udar.

 

Ako već pripadate većini osoba koje pate od hipertenzije ili ste u rizičnoj grupi, zapitajte se:

  • Da li biste želeli prirodno da smanjite krvni pritisak bez razmišljanja o neželjenim dejstvima lekova?
  • Da li biste želeli da koristite lekovitu snagu belog luka bez mirisa belog luka?
  • Da li biste želeli da zaboravite na visok krvni pritisak i opustite se znajući da ste rešili problem?

Ako ste barem na jedno od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Dr.Viton Alizin pravi izbor za vas!

Dr. Viton Alizin je jedinstveni dodatak ishrani koji sadrži fermentisani beli luk, sa jačim lekovitim efektom od svežeg belog luka, bez neprijatnog mirisa i vrlo jednostavan za upotrebu!

Fermentisani beli luk dobija se četrdesetodnevnom fermentacijom svežeg belog luka, sprovedenom u strogo kontrolisanim uslovima, što dovodi do povećanja antioksidanasa i drugih lekovitih bioaktivnih sastojaka!

Naučne studije su pokazale da suplementi belog luka, naročito oni koji sadrže fermentisani beli luk, efikasno smanjuju visok krvni pritisak kod nekontrolisane hipertenzije i mogu sniziti sistolni krvni pritisak do 10 mmHg, a dijastolni krvni pritisak do 8 mmHg.

Pre nekoliko godina, Britanci su bili toliko zapanjeni efikasnim dejstvom belog luka da je dnevni naslov bio „Može li vam dnevna doza belog luka spasiti život?“.

Da bi se odgovor potvrdio, dovoljno je vratiti se na činjenicu da nekontrolisana hipertenzija predstavlja ozbiljan rizik za život, jer može dovesti do iznenadnog srčanog ili moždanog udara!

                                                                                               

Šta uzrokuje antihipertenzivni efekat belog luka?

Naučne studije pokazuju da je ovaj efekat rezultat prisustva polisulfida koji povećavaju proizvodnju vodonik-sulfida i regulaciju endotelnog azotnog oksida, što dovodi do opuštanja glatkih mišićnih ćelija, širenja krvnih sudova i uspešnog smanjenja krvnog pritiska.

Takođe se smatra da jedan od faktora za nastanak visokog krvnog pritiska može biti nedostatak sumpora i reguliše se dopunjavanjem ishrane organskim sumpornim komponentama belog luka kao što su alicin, dialil disulfid, dialil trisulfid itd.

Beli luk se smatra najjeftinijim efikasnim načinom za održavanje dobrog kardiovaskularnog zdravlja i održavanje normalnog krvnog pritiska, međutim mnogim ljudima je miris belog luka nepodnošljiv ili iritantan za stomak, pa ga izbegavaju u ishrani.

U takvim slučajevima su korisni dijetetski suplementi koji sadrže beli luk, nemaju neprijatan miris, jednostavni su za upotrebu i ne iritiraju stomak, baš kao što je Dr. Viton Alizin! Nemojte čekati, probajte odmah!

? Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom