Dr. Viton Alizin – najefikasnije prirodno rešenje za visok krvni pritisak!

U slučaju hipertenzije preporuka je jesti pola do jedan i po čen belog luka dnevno, kao dodatak ili nezavisno od obroka. Beli luk pomaže u smanjuje povišenog krvnog pritiska, ali će vam ostati neprijatan miris u dahu. Ako želite to da izbegnete bolje rešenje su dodaci ishrani na bazi belog luka.

Beli luk je jedan od najefikasnijih prirodnih sastojaka koji pomaže regulisanju visokog krvnog pritiska. Smatra se da takozvani fermentisani beli luk crne boje ima još jače dejstvo jer je bogatiji bioaktivnim sastojcima i nema neprijatan miris!

Povišeni krvni pritisak je nažalost vrlo često stanje danas, pa ga je važno redovno meriti i paziti da se vrednosti održavaju normalnim.

Sveobuhvatnom analizom sedam studija zaključeno je da je redovna upotreba belog luka kod visokog krvnog pritiska rezultirala smanjenjem za 6,71 / 4,79 mmHg u poređenju sa placebom, bez neželjenih efekata.

Naučne studije ukazuju da je ovaj antihipertenzivni efekat belog luka posledica prisustva polisulfida koji povećavaju proizvodnju vodonik-sulfida i povećavaju regulaciju endotelnog azotnog oksida, što dovodi do opuštanja glatkih mišićnih ćelija, širenja krvnih sudova i uspešnog smanjenja krvnog pritiska.

Takođe se smatra da jedan od faktora za pojavu visokog krvnog pritiska može biti nedostatak sumpora i reguliše se dopunjavanjem ishrane organskim sumpornim komponentama belog luka kao što su alicin, dialil disulfid, dialil trisulfid itd.

Dr.Viton Alizin je jedinstveni dodatak ishrani koji sadrži fermentisani beli luk, jačeg dejstva od svežeg belog luka, a koji ne iritira stomak!

? Dr. Viton – Alizin možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Alizin se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom