Detoksikacija organizma

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Iako se sezona kupaćih kostima završila, na iskušenju ste da se, u cilju brzog gubitka telesne težine odlučite za neki preparat za detoksikaciju i mršavljenje, ili da svoje doze dnevnih kalorija unosite u obliku šejkova sa niskim procentom masti? Međutim, kao što svi dobro znamo, ne postoji brzo mršavljenje, niti bilo kakvo brzo rešenje u tom smislu.

Međutim, ono što možete da uradite za svoje telo jeste da primenite ishranu za detoksikaciju organizma. “Umesto raznih preparata za detoksikaciju, pravilna ishrana je svakako najbolji način da se oslobodite toksina i sprečite dalji unos istih.

Ovaj način ishrane primenjuje se samo jedan dan i sami možete da odlučite kada ćete ga primeniti. On realno znači gubitak metaboličkog viška vode, po kojeg grama masnih naslaga i subjektivnog zadovoljsta koje donosi uravnotežena ishrana. Osećaj da ste splasnuli je neizostavan, a garderoba će vam ležernije stajati.

Veći gubitak kilograma u kratkom vremenskom intervalu nije zdravstveno opravdan, zato je najbolje da lagano skidate svaki kilogram”. Još jedan trik koji možete da primenite jeste da u toku 10 dana, tri puta primenite ovu ishranu i na taj način izgubite 2 kg.

Dnevna doza detoksikacije, koju možete sprovesti jedan dan u nedelji kada želite. Za početak pijte dva litara vode dnevno kako biste isprali organizam i izbacili toksine.


Doručak: čaša hladne vode natašt, 200 ml jogurta i zeleni čaj sve do 10 h.

U 10 sati: časa limunade i 250 ml jogurta do 12 h.

U 12 sati: 100 g voća.


Ručak: čorba od povrća (kupus, praziluk, tikvice, šargarepa…), kuvano povrće sa maslinovim uljem, 25 g integralnog hleba i jedna jabuka.

U 17 sati: 1 grejp.


Večera: tanjir čorbe od povrća, salata od jednog paradajza, krastavaca, paprike i čen belog luka, 25 g hleba.

U 21 sat: jogurt, 25 g integralnog hleba.

Pre spavanja: šolja biljnog čaja (ruzmarin, kamilica, nana).