Da li zaboravljate zbog čega ste otišli u kuhinju? Uverite se kurkuma poboljšava memoriju

Jeste li zaboravni? Da li često zaboravljate na rođendane i sastanke? Da li ste nekada bili u kuhinji i niste mogli da se setite po šta ste došli? Ovaj zaborav nema nikakve veze sa godinama ili polom i nije definisan veličinom mozga ili pamćenjem. Na to najviše utiče način života, jer se vremenom opustiš i „zaboraviš“ da koristiš mozak.

Svi smo rođeni sa određenom količinom neurona, a s godinama se smanjuje broj nervnih ćelija. Istraživanja pokazuju da određeni prirodni sastojci mogu stimulisati stvaranje novih neurona u mozgu odrasle osobe.

Kurkuma ima moć da poboljša zdravlje i funkciju mozga.

Ovaj začin stimuliše razmnožavanje matičnih ćelija mozga i može biti ključan za „popravljanje“ mozga kod ljudi sa neurodegenerativnim bolestima, poput Alchajmerove bolesti.

Studija Nemačkog instituta za neuronauku i medicinu otkrila je da je kurkuma ključni saveznik moždanih ćelija i pomaže u njihovoj regeneraciji.

Prema istraživanjima, antioksidanti u kurkumi stimulišu nervne matične ćelije, tzv. NSC, koje se kasnije pretvaraju u neurone i igraju važnu ulogu u oporavku mozga nakon bolesti ili moždanog udara.

San Sebastian – Kurkuma je odlična kombinacija kurkume i crnog bibera u koncentraciji koja povećava proliferaciju tih matičnih ćelija za 80 odsto, što čini da neuroni znatno brže sazrevaju i stvaraju nove moždane ćelije.

U isto vreme kurkuma sprečava nakupljanje plaka u krvnim sudovima i omogućava bolji protok kiseonika u mozak. Kurkuma ima sposobnost da poboljša celokupno pamćenje i dokazano je da je prirodni pomagač broj 1 u prevenciji i terapiji Alchajmerove bolesti.

Vratite svoj mozak u formu pomoću San Sebastian – Kurkuma.

San Sebastian – Kurkuma (Turmeric) se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-kurkuma-turmeric/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)