Da li se borite sa gasovima i nadimanjem? Proverite imunitet

Nešto se događa vašem telu i nemate objašnjenje. Dugo osećate nadutost u stomaku, borite se sa grčevima i gasovima, a imate i dijareju koja traje samo jedan dan. Tako da nakon nekoliko dana patite od zatvora. I tako u krug, simptomi se stalno vraćaju. Vi ni ne pretpostavljate da je vaš imunitet oslabljen.

Pitate se kako je imunitet povezan sa gasovima, prolivom, nadimanjem?

Probavni sistem čini skoro 70 procenata ukupnog imunog sistema. Tako korisne bakterije i mikroorganizmi (flora) koji žive u digestivnom sistemu štite vaša creva od infekcija i na taj način poboljšavaju imunitet. Narušena crevna flora može povećati rizik od zaraze virusima ili od hroničnih upala. Sva naučna istraživanja pokazuju koliko je važan zdrav sistem za varenje. Imunitet i crevna flora su usko povezani.

Podizanje i jačanje imuniteta nije teška misija, samo treba na vreme shvatiti da promene u vašem telu signaliziraju da nešto preduzmete.

Dr. Viton – Reishi je kapsula koja nudi ekstrakt gljive reiši koji će vam probuditi imunitet. Aktiviraće sve odbrambene mehanizme u telu i usmeriti ga u borbu protiv virusa i bakterija.

Istraživanjem je dokazana efikasnost pečurke reiši u borbi protiv infekcija koje prete telu, jačanjem funkcije imunog sistema koji onda deluje bolje i uništava zarazne agense. Reiši gljiva stimuliše stvaranje ćelija koje uništavaju viruse u telu.

Dr. Viton – Reishi takođe utiče na dalji razvoj B i T limfocita, imunih ćelija odgovornih za proizvodnju antitela i regulaciju imunih funkcija.

Snažna antivirusna i antibakterijska svojstva pečurke reiši održavaju zdrav sveukupni imunitet i tako pomažu telu da se reši svakodnevnog umora.

Nature Essential – Reiši se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-reisi/

Nature Essential – Reiši se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120
Svakog radng dana od 8 do 16 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)