Da li iz dana u dan sve više zaboravljate?

Ne nervirajte se, niste jedini koji ima problema sa pamćenjem, ali možda ste jedini koji nije čuo da Magnezan Neuro može da pomogne!

Magnezan Neuro je jedinstveni dodatak ishrani koji sadrži pažljivo odabrane sastojke koji pomažu mozgu da radi mnogo bolje! Tako dobro da ćete zaboraviti jedino na probleme sa pamćenjem!

Moć Magnezan Neuro-a je u njegovom sastavu!

Sadrži Ginko Bilobu, kombinaciju aminokiselina, vitamina B grupe, vitamina D i C, magnezijuma, pa čak i joda!

Ekstrakt ginka dobija se iz lišća ginko bilobe, poboljšava kognitivnu funkciju mozga povećavajući cirkulaciju krvi, a zbog snažnog antioksidativnog i antiinflamatornog delovanja štiti neurone od oštećenja.

Jod nije neophodan samo za normalan nivo tiroidnih hormona, već je potreban i za održavanje motoričke funkcije neurona, kao i za normalnu misaonu funkciju.

Redovnom upotrebom Magnezan Neura, vaš mozak će dobiti sve potrebne vitamine B grupe i više se nećete pitati da li, ako ne jedete meso, imate nedostatak vitamina B12!

Vitamin B12 je izuzetno važan za zdravlje mozga i nerava i neophodan je za normalno funkcionisanje moždanih ćelija.

Igra ulogu u formiranju normalnog mijelinskog omotača nerava, ali je takođe neophodan za proizvodnju neurotransmitera.

L-karnitin i L-teanin su aminokiseline koje pozitivno utiču na rad mozga i nerava, a dokazano je da poboljšavaju pamćenje!

Magnezijum je uključen u više od trista enzimskih procesa u telu, neophodan je za normalnu funkciju nervnog sistema, opušta i omogućava nesmetan prenos nervnih impulsa.

Prestanite da brinete i stalno se pitate zašto zaboravljate …. preuzmite kontrolu i počnite odmah da konzumirate Magnezan Neuro!

? Dr. Viton – Magnezan NEURO možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Magnezan NEURO se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom