Znakovi da vam je veza postala rutina

Jeste li se jednog dana probudili i zapitali šta zapravo radite sa partnerom, ima li to smisla i gde je nestalo veselje? Da ste primetili ove znakove, ne bi došlo do toga.

Veza vrlo lako zapadne u rutinu nakon početne zaljubljenosti, ali obično je već kasno kada se to shvati – rezultat je vrlo često rastanak. No, ne mora to biti tako, dovoljno je obratiti pažnju na neke znakove koji vam ukazuju na probleme.

Za početak, prestanete brinuti o izgledu – muškarci će najčešće reći da su im žene najslađe kad se ujutro probude, no jednako tako vole kad se urede za njih.

Nedostatak komunikacije treba primetiti na vreme, jedan od jasnih znakova je – kad oboje provodite vreme na svojim telefonima, a zajedno ste u sobi.

Stalno razgovarate o istim problemima – to jednostavno znači da ništa niste postigli u svim prethodnim raspravama i da se vrtite u krug.

Jedan od većih znakova je i kad nestanu slatke stvari – one sitnice koje su vas oboje uveseljavale i koje ste uvek radili zajedno; čim uočite da ih radite sve ređe, potrudite se i nastavite tradiciju.

I da, naravno, loš seks – uvek isti, sve ređi i beznačajniji… možda i najbolji pokazatelj da je vreme da se probudite.