Žen šen štiti zdravlje srca i sprečava pojavu raka!

U današnje vreme mnogo je obolelih od raka. Često su oboleli ljudi koji to najmanje očekuju. Loše navike, nezdrava ishrana, stresni način života doprinose razvoj kancerogenih ćelija. Isto tako bitna je i genetska predispozicjia i za razliku od nje, koja se ne može promeniti, druge gorenavedene navike su podložne promeni.

U današnje vreme, putem interneta, dostupne su informacije iz svih sfera. Umesto da svoje slobodno vreme provodimo na društvenim mrežama, bolje je pročitati neki koristan članak i edukovati se na temu zdravog života. Šta je to što je organizmu svakodnevno potrebno za pravilno funkcionisanje, da li unosite dovoljno vitamina i minerala, da li imate nedostatak gvožđa i kako da rešite ove probleme – sve ovo je dostupno na internetu. Ne zanemarujte znake koje vam telo šalje jer to može biti fatalno. Postoji mnogo prirodnih načina i biljki koje mogu pomoći u slučaju oboljenja, ali danas će reč biti o žen šenu.

To je biljka poreklom iz Azije i, vrlo simbolično, ima oblik ljudskog tela, jer ima pozitivan uticaj na bukvalno ceo organizmam. Sreće se u više kultura, a poslednjih godina postao je aktuelan i kod nas.

Žen šen ima anti-tumorska svojstva i štiti od nekih oblika raka, uključujući rak pluća, jetre, pankreasa, jajnika. Pušači koji konzumiraju žen šen smanjuju rizik od pojave uobičajenih karcinoma. Kod pacijenata  obolelih od karcinoma dojke dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma i šansi za pozitivan ishod.

Žen šen je godinama deo tradicionalne kineske medicine i koristi se kao prirodno sredstvo za povećanje energije. Do sada efekti ove biljke nisu detaljno ispitani, naročito u borbi protiv umora. Poslednja istraživanja pokazuju da je zamor kod osoba sa karinomom posledica oslabljenog imunog sistema i slabog regulisanja nivoa stresa hormona kortizola.

Koren ove biljke koja uspeva na području Kine, Koreje i Sibira, pomaže pri lečenju hroničnog umora i kod zdravih ljudi, kao i kod obolelih od kancera, čiji imuni sistem je narušen hemoterapijom.

Nature Essential – Žen Šen se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-zen-sen/

Nature Essential – Žen Šen proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)