Žen Šen protiv respiratornih infekcija

Dišite duboko i slobodno tokom sezone virusa i gripa. Lekovita moć ovog viševekovnog korejskog bogatstva sačuvaće vaše zdravlje i vitalnost!

OKRENITE TOČAK SREĆE I OSVOJI POPUST DO 40% POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Mogli bismo puno razgovarati o velikom broju benefita koje poseduje žen šen. Ukratko: ovaj mali, ali moćan koren je eliksir života!

Spektar korisnih dejstava ovog korena je vrlo širok. Koristan je u borbi protiv mentalnog i fizičkog stresa.

Ali vratimo se na aktuelne viruse i prehlade koji direktno napadaju imunitet u ovo doba godine. Preventivna i lekovita moć žen šena sastoji se od aktivnosti polisaharida nazvanih ginenozidi, koji aktiviraju antivirusno delovanje limfocita i podstiču makrofage da povećaju imunitet.

Na ovaj način, žen šen vraća balans organizmu i deluje terapeutski.Osim što direktno utiče na imunitet, odličan je u borbi protiv akutnih respiratornih infekcijama.

Jedna kanadska studija koja je obuhvatila 130 ispitanika tokom perioda od 4 meseca u dobi između 18 i 64 godine pokazala je da su ispitanici koji su konzumirali žen šen imali duplo kraći oporavak i za 50% manje resporatornih infekcija.

Nature Essential Žen šen je najbolja prirodna energetska terapija koju možete podariti svom telu.Žen šen je jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka na svetu koja je u upotrebi više od 5000 godina. U planinama Mandžurije u Kini, žen šen se često koristi za podmlađivanje i povećanje energije.

Smatrana je simbolom božanske harmonije zbog svog čovekolikog oblika. Kineska legenda kaže da su je prvi carevi koristili kao lek za sve bolesti.Ženšen je moćan prirodni lek za smanjenje stresa i znatno poboljšava raspoloženje.

Obezbeđuje fizičku izdržljivost i prirodni je lek protiv umora i iscrpljenosti, jer povećava energiju i stimuliše fizičku i mentalnu aktivnost.Odaberite Nature Essential – Žen šen za dobro zdravlje i život!

Nature Essential – Žen Šen se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-zen-sen/

Nature Essential – Žen Šen se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)