Zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom?

Kada život postane užurban, jedna od najvažnijih stvari koje morate da uradite u slobodno vreme je da imate seksualne odnose sa supružnikom. Parovi su suviše umorni, suviše pod stresom, suviše dekoncentrisani. Jednostavno nisu u raspoloženju.

Postoji mnogo razloga zašto nećete da imate seks sa partnerom ili suprugom večeras, ali postoji mnogo parova koji to rade sedam puta nedeljno. „Hafington post“ je uradio anketu u kojoj je pitao čitaoce koji imaju seks svake noći, kako je to poboljšalo njihov brak i živote. Evo razloga zašto trebate da imate seks svake večeri.

 

1) POBOLJŠAVA VAŠE ZAJEDNIČKO VREME
– Moj muž i ja imamo seks svake večeri, zato što je to momenat u danu koji je rezervisan samo za nas dvoje. Mi smo roditelji male bebe, pa kada legnemo u krevet, možemo da provedemo ostatak noći u ljubavi. Seks nam dopušta da održavamo strast, da pokažemo privlačenje i da uživamo – rekla je Kristi M. iz Akranzasa, koja je u braku tri godine.
2) MOŽE DA BUDE NAČIN DA TRENIRATE
– Kada imate četvoro dece a nemate vremena, seks je najbolji trening – rekla je Tera M. iz Oklahome, koja je u braku manje od jedne godine.
3) SKLONI VAS OD SVAKODNEVNOG ŽIVOTA
– Seks za mene i mog muža je još od kako smo  prvi put spavali, bežanje od realnosti. Oboje volimo da igramo uloge i tako je dobar osećaj da ne budete vi na neko vreme, to nas potpuno odvoji od lošeg dana – rekla je Sara K. iz Panama Sitija na Floridi, koja je u braku godinu dana.
4) MANJE ĆETE SE SVAĐATI
– Znamo kada nešto nije u redu. Najvažnije je to što se ne svađamo i ne tučemo! Sednemo i pričamo. To što smo svaku noć povezani nam pomaže da se povežemo izvan spavaće sobe – rekla je Libi S iz Indijane, koja je u braku dve godine.
5) TO JE NAČIN DA SE POVEŽETE BEZ RAZGOVORA
– Seks je vitalan deo braka. Zbližava parove na drugačiji način. Pospešuje maženje i grljenje, a to je način da pričate bez upotrebe reči – rekla je Tereza F. iz Mičigena, koja je u braku 37 godina.
6) JEDNA REČ: ORGAZAM
– Dobra stvar za mene je to što se osećam savrešeno. Takođe volim da vidim svog muža kako se gubi u momentu. Ako možete da vidite to potpuno zadovoljstvo, to je dovoljno da vas zadovolji – rekla je Stejsa L. iz Teksasa, koja je u braku 11