Zašto nikada ne treba da ignorišete bolove u telu?

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da osećate bol u mišićima, koji je tup ili pulsirajući, uz povremeno pojačavanje tokom dana, praćeno utrnulošću. Takođe imate bolove u leđima, kičmi, a noge su vam teške i umorne, a ponekad kao da ruke nisu vaše. Jednostavno se osećate „slomljeno“.

Lečenje takvog bola konvencionalnim lekovima samo je prividno rešenje koje smanjuje bol, ali ne utiče na problem. Ovaj maskirani tretman kasnije daje sledeće simptome: smanjeno raspoloženje, hronični umor, poremećen san, glavobolja …

Da li želite da vam dan prođe bez ikakvog bola, umora i da budete puni energije?

Sve što je potrebno je da namažete pogođeno bolno mesto kremom Dr.Viton – MOVENS i sačekate da se ublaži bol!

Tajna je u pčelinjem otrovu (APITOKSIN) u kremi Dr.Viton – MOVENS, dokazanom prirodnom sastojku koji direktno utiče na bolove u kostima i zglobovima, ali istovremeno:

  • Ima izražen antiinflamatorni efekat
  • Poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima
  • Poboljšava i ubrzava regeneraciju tkiva
  • Smanjuje bolove u mišićima i ligamentima

Otrov pčela, precizno uravnotežen u kremi Dr.Viton – MOVENS, omogućava transport aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože, postižući tako konstantan i dugotrajan efekat pozitivnog delovanja.

PČELINJI OTROV je kombinacija nekoliko proteina i aminokiselina koji deluju protivupalno na telo i imaju izražen analgetički efekat koji ga čine sredstvom za primenu kod tretmana različitih bolova.

Dr.Viton – MOVENS krema, ublažava hronične bolove u leđima i nogama, korisna je kod bolnih i upaljenih zglobova (što pomaže u ublažavanju artritisa) i nervnih bolova (neuralgije).

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)