Za sve one koji žele da se reše stresa… a ne znaju kako

Stres je neizbežna komponenta modernog života, ali je, nažalost, jedan od glavnih uzroka bolesti ako se ne kontroliše.

Kada živimo izloženi snažnom i svakodnevnom stresu, ne samo da smo stalno napeti, nervozni i osećamo teskobu, već često uspevamo da izgubimo samokontrolu. Tada utehu tražimo u hrani i svim vrstama poroka, i upadamo u začarani krug u kome neprekidno tonemo…

Sve nam je teže i teže da vežbamo, polako, ali sigurno gubimo interesovanje za sve ono što nam je nekada donosilo radost, počinjemo da zanemarujemo čak i važnost kvalitetnog sna, a ako to ne zaustavimo na vreme neminovno je da će pre ili kasnije patiti naše zdravlje.

Srećom, danas postoji mnogo tehnika koje su se pokazale uspešnim u borbi protiv stresa, a jedna od njih je redovno dopunjavanje ishrane dodacima koji deluju antistresno i pomažu u uspostavljanju izgubljene ravnoteže u telu i umu.

Jedan od takvih dodataka ishrani je Reiši micelijum!

Reiši je gljiva koju su u dalekoj prošlosti taoistički sveštenici koristili za negovanje duhovne energije, smirivanje uma, smanjenje stresa i za eliminisanje negativne energije.

Reiši uspešno smanjuje stres smirivanjem centralnog nervnog sistema, uspostavljanjem balansa, opuštanjem nerava i odličan je dodatak svima koji su izloženi velikom stresu ili koji pate od anksioznosti ili depresije.

Ne čekajte, pripremite se za život bez stresa i odmah uzmite Reiši!

Nature Essential – Reiši se može naručiti putem interneta:
https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-reisi/

Nature Essential – Reiši se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120
Svakog radng dana od 8 do 16 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)