Za sve koji žele glatku, sjajnu kožu bez bora

Lepa i sjajna koža je pokazatelj zdravlja, ali zbog brzog načina života, nezdrava ishrane i štetnih spoljašnjih uticaja često zaboravljamo čemu je sve izložena.

Jedan pogled na vaše lice dovoljan je da se vidi dali koza je sjajna i da li dovoljno brinete o njoj. Sve ovo se odnosi ne samo na kožu lica, o kojoj vodimo najviše računa, već i na sve ostale delove tela.

Dr. Viton Vitamin-C serum smanjuje bore, ožiljke i pigmentaciju, dajući koži zategnut i mladalački izgled. U isto vreme jača kožu i smanjuje već nastalu štetu.

Daje brze rezultate jer ga koža brzo upija.Pomaže u smanjenju veličine i dubine bora, naročito u predelu oko očiju.

Za mladalački izgled koji svi volimo, pored proizvodnje kolagena koji uklanja bore, Dr.Viton Vitamin-C seruma daje vašoj koži prirodan sjaj i svežinu.

  • Stimuliše proizvodnju kolagena, proteina koji vraća energiju i svežinu koži, a novoproizvedeni kolagen POPUNJAVA bore i poboljšava strukturu kože, pa je vaša koža glatka, sjajna i bez bora.
  • Štiti kožu od štetnog zračenja i usporava starenje.
  • Vitamin C je moćan antioksidans koji je glavni borac u “ratu” sa slobodnim radikalima, koji prerano “kradu” mladost vaše kože.
  • To je jedini prirodni način da se dobije izjednačeni ten, koža bez fleka i pega. Daje sjaj beživotnom tenu. Uz njegovu pomoć možete zaboraviti na hiperpigmentaciju.
  • Podočnjake i tamne kolutove rešite pravim koktelom koji će vratiti svežinu vašem licu, a ujedno ćete svojoj koži obezbediti dubinsku hidrataciju.
  • Takođe, umanjuje bore, kesice ispod ociju, ujednačava ten i pigmentaciju, dajući koži zategnut i gladak izgled.

Uživajte ponovo u mladalačkom izgledu i budite ponosni na svoju sjajnu i meku kožu!

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)