Za bolje rezultate dece u školi

Uspeh koji deca ostvaruju u školi utiče na njih tokom celog života, i to na samopouzdanje, odabir fakulteta, ostvarenje na poslu, finansijski uspeh, pa čak i izbor životnog partnera. Ne čudi zato što se kao roditelji svi trudimo da pružimo deci prednost koju akademsko obrazovanje donosi. Ipak, uprkos dobrim namerama, ponekad previdimo jednostavne strategije za koje su istraživanja pokazala da imaju uticaja na dečji uspeh u školi.

Jedan od novijh pristupa kako na prirodan način možete povećati koncentraciju dece i pamćenje jeste korišćenje alge Spiruline. To je bogat izvor hranljivih materija u koncentracijama većim od bilo koje hrane, povrća, voća, semenja ili biljaka i ima brojne koristi za ljudski organizam.Spirulina-600tbl1-480x480

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Spirulina povećava mentalnu energiju i poboljšava rad mozga

Zanimljivo istraživanje urađeno u Japanu kod učenika i studenata od 8 do 25 godina, pokazalo je da se kod 81 % ispitanika povećao akademski učinak (procenjeno). Zanimljivo, oni su uzimali samo 1 gram Spiruline dnevno. Takve dramatične promene su nastale usled Gama linolenske kiseline (GLA), pigmenata fikocijania i aminokiseline Leucin.

Fikocijanin je retki plavi pigment koji se nalazi u spirulini i koji poboljšava rad mozga i nervnog sistema. Fikocijanin pomaže zajedno sa aminokiselinama za stvaranje novih neurotransmitera koji povećavaju mentalne sposobnosti.