Vegetarijanska pica kojoj ne mogu odoleti ni ljubitelji mesa

Sastojci:

  • ½ šolje rendane mocarele
  • ½ šolje sitno seckan feta sir sa manje masnoće
  • ¼ šolje rendanog kačkavalja
  • 1 kašičica origana
  • ¼ kašičice soli
  • 1/8 kašičica bibera
  • 2 šolje seckanog paradajza
  • 1/3 šolje seckanog mladog luka
  • ¼ šolje svežeg bosiljka

 

Priprema:

  1. Zagrejte rernu na 275 stepeni
  2. Izmešajte prvih 6 sastojaka u činiju
  3. Testo namažite tankim slojem putera, zatim dodajte mešavinu iz činije i na to dodajte paradajz i luk.
  4. Stavite u rernu i pecite 20 minuta na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju. Zatim izvadite i dodajte svež bosiljak.

 Prijatno!